Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Sheffield United


Spela!
Datum: Torsdag 2024-04-04 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & BLGM – Nej
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Generöst motstånd här för Liverpools del som ställs mot Manchester United på Old Trafford till helgen. Städar av Sheffield tryggt här och tar sikte på tre pinnar i Manchester sen.

Sheffield United ett gäng som Liverpool såklart bara ska städa av här på torsdag och det räknar vi även med att man gör, relativt enkelt utan att behöva trycka 100% här på Anfield. Sheffield ett lag för Championship trots allt och Liverpool vet vi ryckte iväg lite i samband med vinsten över Brighton samtidigt som Man City och Arsenal spelade oavgjort.

Vi ser därför inte under några som helst omständigheter Liverpool tappa poäng här på torsdag, de kan eventuellt komma att tappa poäng här till helgen men inte här hemma, med två pinnar ner till Arsenal och tre till City, när Sheffield tittar förbi. Sheffield må vara lite ”på G” här nu då de plockat poäng i två raka omgångar men de har samtidigt ställts mot Fulham hemma och Bournemouth borta, Liverpool på Anfield är såklart någonting helt annat och med ett försvar som Sheffields, vill vi påstå att det faktiskt är omöjligt att vinna den här typen av match.

För Sheffield fortsätter alltså att släppa in mål, de lirade 3-3 mot Fulham och 2-2 mot Bournemouth i omgången innan, sex insläppta innan dess mot Arsenal på hemmaplan vilket någonstans talar sitt tydliga språk, de går mot ett rekord sett till antal insläppta mål i Premier League och därför räknar vi även med att Liverpool i alla fall gör tre mål här på torsdag. 3-0 ser vi framför oss i det här mötet och den här gången blir det även tuffare för Sheffield att göra mål. Fem kassar mot Fulham och Bournemouth, men noll utgår vi från att man gör i den här matchen, 1-0 tidigt och 2-0 kanske i halvtid, och sen ser vi luften gå ur Sheffield-spelarna. Det lär vara svårt att hämta någon form av tro eller energi i det läget utan man är det laget som gjort minst mål på bortaplan (12 på 14 matcher) och därför gillar vi även kombinationsspelet här. Liverpool vinner och nollar sitt motstånd den här torsdagskvällen. En rutinseger.

Liverpool kommer till spel på torsdag utan Matip, Bajcetic, Alexander-Arnold, Alisson Becker, Jota och Thiago men Robertson och Curtis Jones sägs vara tillbaka här. Så okej förutsättningar ändå, och sakta men säkert börjar det se bättre ut, Jota på väg tillbaka och förväntas göra comeback i helgen och en vecka senare ungefär väntas både Alisson och Alexander-Arnold vara redo för spel.

För Sheffield Uniteds del missar Lowe, Norrington-Davies, Basham, Egan, Baldock, Brewster, Jebbison och Davies alla torsdagens fight och Archer är lite av ett frågetecken här. 50/50 i dagsläget att han är med här och lirar.

Så 3-0 Liverpool säger vi och ser snarare ett hemmalag här som bara försvarar en 3-0-ledning framför att gå för fyran eller femman, United väntar som sagt i helgen och det här är därför ett drömläge till att någonstans byta av ett par offensiva lirare efter timmen spelad och se till att hålla i bollen. Vi klickar därmed in Liverpool & BLGM – Nej till godkända 1.86x degen. Oddset hämtar vi från ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se