Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Manchester United


Spela!
Datum: Torsdag 2024-04-04 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 3.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Vidöppen fight vill vi påstå här på Stamford Bridge när Chelsea och Manchester United drabbar samman. Status oklar i båda läger och målen känns rätt att investera i här.

Underhållande tillställning här på Stamford Bridge när Chelsea och Manchester United drabbar samman, det är känslan så här på förhand och extra stark är den känslan i och med att Chelsea här närmst misslyckades med att slå Burnley (2-2) och United tappa två pinnar mot Brentford på bortaplan (1-1). Båda alltså ute efter att studsa tillbaka och ta revansch på sig själva och någonting säger oss att det kommer att smälla rejält här i London på torsdagskvällen.

Chelseas vet vi är ett av de målgladare gängen i Premier League den här säsongen, det räcker egentligen bara att titta närmre på deras resultatrad för att bilda sig en ganska, tycker vi rättvis bild av det hela. 11-7-10, 49-47. De har spelat 28 matcher i PL så här långt och bjudit på 96 mål, det innebär ett snitt på 3.43 mål/match och då kan vi också passa på att titta tillbaka här på deras senaste resultat från förra veckan och lite tidigare för att se hur deras matcher artat sig, 2-2 mot Burnley som sagt på hemmaplan här närmst, 4-2 innan dess mot Leicester, även det på Stamford Bridge och i matchen innan det lirade Chelsea 3-2 mot Newcastle. 2-2 innan det mot Brentford. 3-2 innan dess mot Leeds. Ja ni förstår nog poängen här.

Manchester United vet vi samtidigt även de har sina svårigheter, de har släppt in minst ett mål i 16 av sina 21 senaste matcher men gör samtidigt i princip alltid mål. Det har de gjort i 15 raka matcher inför onsdagen och det bör rimligtvis betyda att man nätar även här när man har det här försvaret framför sig. Vi ser dessutom verkligen United gå för det här i och med det sena tappet senast, åtta poäng upp till Spurs och fyra ner till West Ham och här är det därför en trea som krävs. Däremot ser vi samtidigt också ett hemmalag som enbart är intresserade av tre poäng, Chelsea har inte förlorat en fight på Stamford Bridge på över två månader sett till ligasammanhang och har som sagt gjort jättemycket mål. Så två lag som går för det talar även det för att vi får se ett nytt målkalas på Stamford Bridge på onsdag. Minst fyra mål här säger vi.

Fortsatt ett skadeläge här i Chelsea som är långt från bra och mer exakt rör det sig om 11 spelare just nu som missar, eller riskerar att missa det här mötet, Fofana, Lavia, James, Chukwuemeka, Nkunku, Colwill, Ugochukwu, Sanchez, Chalobah och Gusto är alla definitivt out och Chilwell är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Så samma typ av Chelsea som tidigare här, ingen ny situation med alla dessa avbräck utan det tillhör verkligen vardagen för Pochettino. Fortsatt stora svårigheter med andra ord.

Manchester United kommer till spel här utan Shaw, Malacia, Lindelöf och Martial, alla tre med all säkerhet out men det finns en chans att keepern Bayindir, Varane och Evans alla hinner tillbaka här. Återstår att se. Diallo är tillbaka i alla fall efter att ha avtjänat sin avstängning här närmst. Erik ten Hag kan därmed tvingas till två byten här sett till senast mot Brentford, mittbacksparet Varane och Lindelöf som startade då out här eventuellt alltså och med Evans osäker till spel blir det inte sådär jättemånga alternativ kvar för EtH. Skakigt där bak med andra ord, och det öppnar onekligen upp för Palmer & Co till att fortsätta producera poäng.

Vi måste därför i princip bara testa över 3.5 mål här till 2.05x insatsen som nya No Account Bet ställer fram här, fint värde i och med förutsättningarna där allt över 2.00 lockar kraftigt. 2-2 eller 3-1 åt något håll säger vi i en svängig tillställning på Stamford Bridge. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se