Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Aston Villa


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-03 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.24
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Förutsättningarna minst sagt fina här Inför matchen mellan Manchester City och Aston Villa på Etihad Stadium. Båda lagen behöver gärna vinna.

Ett stort spelövertag från Manchester Citys sida inledningsvis mot Arsenal men Arsenal jobbade sig tillbaka in i matchen och till slut var väl ändå 0-0 ganska så välförtjänt på Etihad Stadium i söndags. Ett misslyckande från Man Citys sida får vi slå fast då de ändå agerade hemmalag och Liverpool samtidigt vann och det innebär alltså bara en sak här på onsdag, att man behöver slå Aston Villa såklart, för annars börjar det onekligen luta kraftigt åt Liverpool eller Arsenal.

Aston Villa däremot är även de väldigt intresserade av en trepoängare här eftersom att Spurs bara infinner sig tre poäng bakom inför deras fight mot West Ham, samtidigt som de har lirat en match mindre. Spurs alltså. Så det är onekligen tight om fjärdeplatsen här just nu och ett Villa som slog City under 2023 tänker vi ändå kliver in här med siktet inställt på just trepoängaren. Formen är bra inför det här mötet och man har börjat få fart på saker och ting igen, att man gör livet lite surt för Man City utgår vi därför från här.

För här måste vi ändå slå fast att City är långt från det City vi är vana vid att se såhär i mars, april månad, absolut mänskliga det här kollektivet numer och Liverpool, Spurs, Palace, Chelsea och Arsenal har alla plockat en pinne på Etihad den här säsongen. Något säger oss därför att Villa även de är kapabla att störa City och om de inte lämnar banan med några poäng, så är vi alla fall övertygade om att de har nätat när domaren blåser av den här bataljen. Villa vet vi gör otroligt mycket mål och det här City, har alltså bara gjort ett mål mer än Aston Villa i Premier League under 23/24. Det säger mycket. Därför är ett även ett kombinationsspel till slut någonstans det som lockar mest härifrån Manchester.

Manchester City kliver definitivt in i det här mötet utan Kyle Walker som är out någon vecka till, vi har även fortsatt ett frågetecken på Ederson som sägs ha en 50-procentig chans att hinna tillbaka här, men bortsett från de två gubbarna är alla spelare tillgängliga för Pep. Absolut ett okej skadeläge även fastän man såklart saknar sin förstakeeper mycket.

Aston Villa kommer samtidigt till spel här utan Kamara, Buendia, Mings, Cash och McGinn, den sistnämnda där avstängd och såklart ett jättetapp för Emery och som om det inte vore nog är Ollie Watkins ett stort frågetecken efter att ha klivit av banan i halvtid mot Wolves här senast. Det ser inte alls ljust ut för hans del just nu men ännu är dörren inte helt stängd där.

Så två tunga tapp för Villa här inför onsdagen men där vi ändå räknar med att få se ett bra bortalag här, ett Villa som någonstans kanske blir lite mer svårlästa dessutom och det tror vi bäddar för BLGM – Ja. Truppen kryllar trots allt av fina offensiva lirare i gubbar som Diaby, Luiz, Tielemans och Bailey.

Så 2-1 eller 3-1 Manchester City till slut och vi klickar därmed också in Man City & BLGM – Ja till mycket trevliga 2.24x insatsen hos ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se