Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Luton


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-03 20:30
Land: Egland
Liga: Premier League
Spel: BLGM – Ja
Odds: 2.04
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Luton med mål i 14(!) raka matcher inför onsdagens möte mot Arsenal här på Emirats Stadium. Hänger ett även här?

Arsenal såg inledningsvis ut att få det riktigt jobbigt mot Manchester City på Etihad Stadium i söndags men steppade upp sen och visade på stor karaktär och kvalité när de någonstans jobbade sig tillbaka in i matchen och faktiskt till slut jämnade ut det hela. 0-0 slutade den toppfighten och det var väl rättvist också och även det bättre utfallet för Arsenal då trots allt mötet gick av stapeln på Ethiad Stadium.

Vi tänker därför att Arsenal bara ser ut att studsa tillbaka här på onsdag, Liverpool numer två pinnar framför men det är absolut allt annat än kört, utan Liverpool ställs redan här i helgen mot Manchester United på Old Trafford och kan mycket väl få det tufft där. Då gäller de för att Arsenal att hugga och kliva om och det bör man ha en god chans att göra framöver trots allt då vi ändå har nio omgångar kvar att spela.

Och den törsten efter guldet och den tron om att det är möjligt, räknar vi med att Arsenal har i inom laget. De är väl medvetna om hur bra de är just nu och som sagt, väldigt imponerande att inte förlora på Etihad Stadium efter den inledningen från Citys sida. Den lär ha gett Arsenal ytterligare en boost och vi ser därför inte heller de tappa poäng här på onsdag. Däremot är Luton målglada och precis som ingressen antyder kan de göra mål, vi lockas därför av målspelet här och gillar värdet som ställs fram här hos No Account Bet. För oavsett hur bra defensiv det här Arsenal har, har detta Luton gjort mål i 14 raka fighter och även i 21 av sina 22 senaste och då förstår väl ändå alla att de ställts mot väldigt bra motstånd under den här perioden. Mot bland annat City två gånger om (tre mål) och även mot Arsenal där Luton var så när på att plocka poäng (3-4). De har även nätat mot United, på Anfield och gjorde bland annat två på Aston Villa. Här närmst föll de mot Spurs med 2-1 i London.

Jurrien Timber är Arsenals enda avbräck inför onsdagens fight och det är bara att slå fast att man kliver in i de här sista omgångarna i Premier League och i CL-kvarten mot Bayern i bästa tänkbara skick, ett Arsenal med en bred trupp och därför även med alla verktyg att vinna både PL och nå långt i CL.

För Lutons del ser det lite annorlunda ut, man har fortsatt otroligt många avbräck och mer exakt har man alltså 13 spelare uppskatta på en skadelista, där ett par av dessa är eventuella avbräck. Lockyer, Bell, Nakamba, Adebayo, Lokonga, Potts, Andersen, Brown och Ogbene missar alla definitivt onsdagens fight och Osho, Doughty, Chong och Burke är alla osäkra kort just nu, kan komma att hinna tillbaka men det återstår att se alltså.

Såklart allt annat än optimalt för Luton att kliva in med alla dessa namn out, men absolut en situation de numer är vana vid. De har i princip haft 10 man borta hela vägen från augusti till idag. Så vi konstaterar istället att Luton kan komma att ställa fram exakt samma elva som här mot Spurs senast, om nu Chong och Doughty visar sig bli spelklara här. Och där nätade man som sagt på nytt. Luton har gjort 12 mål på sina 8 senaste matcher.

BLGM – Ja testas därför också här till 2.04x insatsen hos No Account Bet, bra med allt över 2.00 här och visst ställs Luton nu kanske mot världens bästa defensiv men rimligt att Arsenal slappnar av lite efter att ha applicerat ett 100-procentigt fokus i 90 min mot City i söndags. 3-1? 4-1? Lycka till ifall ni hänger på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se