Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AIK - Västerås


Spela!
Datum: Måndag 2024-04-01 16:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.43
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

AIK har sett bra ut här under försäsongen och vi räknar därför med de här i premiärrundan. Motståndet generöst och spel på hemmaplan trots allt. Ska bara sluta med en hemmavinst.

Absolut att vi kommer att få se ett bättre AIK här under 2024 i jämförelse med hur det såg ut i fjol och det är väl inte direkt att sticka ut hakan när man påstår det, utan alla minns vilket läge man infann sig i under 2023 och det krävs därför inte alls mycket för att nå ett bättre resultat den här gången.

Vi vill däremot sticka ut hakan och sägs att AIK kommer att vara ett av de bättre lagen i Allsvenskan 2024, vi tycker mycket sett bra ut under försäsongen och även fastän de kanske är långt från ett Malmö FF, och kanske en liten bit efter Djurgården så ser vi de i alla fall slåss om Europa i år. Truppen är tillräckligt stark för det i vår värld, Pittas är klass och kommer att göra sin mål och Omar Faraj en fin radarpartner, Saletros vet vi vilken nivå den gubben håller och så lirare som Celina, Modesto och Coulibaly upp till det. Det är ett bra lag som bör kunna höja sig kraftigt här under 2024.

Västerås däremot ser vi verkligen inte fixa det över 30 omgångar, GAIS stötte på problem här direkt i söndags och detta mot BP där man föll med klara 4-0, dessutom hemma i Göteborg. Allsvenskan är ett stort steg upp och vi är inte så säkra på att Västerås håller, truppen är alldeles för tunn för att klara detta och både de och GAIS har överskattats lite väl inför säsongsstart känner vi. Jättepositiv försäsong stundtals från Västerås sida, med bland annat en vinst över Hammarby men det var även första tävlingsmatchen för året. De tenderar att kunna vara lite öppna och bjuda på överraskningar och Hammarby vet vi var väldigt svaga under de veckorna. Vi ska inte ta det från Västerås såklart men efter den matchen har det sett sämre ut, man föll med klara 2-0 mot Mjällby och löste bara ett kryss sen mot Sundsvall på hemmaplan. En premiärrunda i Allsvenskan är dessutom någonting annat, extra mycket så när ett revanschsuget AIK som presterat väl väntar på Friends Arena.

Status på Alexander Milosevic har varit en aning oklar här inför men högst troligt missar han den här matchen för AIK, däremot har man fin uppbackning här känner vi och är övertygade om att Papagiannopoulos och Hansen löser det hela bra. De har trots allt lirat en del här nu och jobbade bra ihop mot bland annat Djurgården (1-1). Så ett bra AIK som Henning Berg kommer att ställa fram och ett lag som visat upp positiva tendenser, vi kan därför inte se de sjabbla bort någon som helst pinne här.

Däremot är detta som sagt just en premiär och premiären kan vara en aning låsta, AIK vet vi även historiskt sett inte gör mycket mål och de brukar ha en liten startsträcka till att komma igång också. Vi tycker därför underspelet är intressant i kombination med den raka ettan, inledningsvis lite tight där Västerås lär kunna stå emot men över 90 minuter ska de inte palla det här.

Så 2-0 här på Friends Arena säger vi och klickar in AIK & under 3.5 mål till mycket fina 2.43x insatsen hos Bethard, lite väl högt i och med premiärrunda här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se