Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

IFK Göteborg - Djurgården


Spela!
Datum: Måndag 2024-04-01 14:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 2
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stormatch i Göteborg som väntar här och de tenderar som bekant att kunna leva sina egna liv men inte här, tror vi. Vi ser en klar favorit här på Gamla Ullevi såhär på förhand där Djurgården i vår värld egentligen är starkare på alla plan.

Djurgårdens försäsong har först och främst varit bättre än Göteborgs och även fastän en del kritik riktats mot Bosse under de senaste månaderna så har han onekligen fått revansch här under de senaste veckorna och någonstans satt pusslet. Det är känslan så här inför 2024 och lika säkert som det är att Malmö FF vinner Allsvenskan 2024 är det att Djurgården slutar tvåa. Rösterna säger att stämningen på Kaknäs är jättebra och att det här laget kliver in i den nya säsongen med stora förhoppningar om att utmana Malmö FF. Djurgården har mycket på plats och har en jättestark trupp och som vi ser det så har Göteborg inte alls i närheten av samma komponenter på plats.

Det räcker egentligen bara att titta närmre på hur Göteborg har presterat här under de senaste veckorna för att bilda sig en uppfattning om var de står mer exakt, två sena mål – båda efter 90:e matchminuten – krävdes för att de skulle besegra Nordic United, tre insläppta i den matchen bekräftar ett och annat, och sen slog man Skövde med uddamålet efter ett nytt sent avgörande. Det är två insatser som verkligen väcker frågetecken, trots att det alltså passerat lite tid sedan dess. Förlust sen även mot detta Djurgården minns vi, 2-1 DIF skrevs slutresultatet till och Djurgården tog sig därmed vidare från Svenska Cupen och är som bekant även klara för final där. Så stor skillnad säger vi och därför blir även det självklara här att klicka in Djurgården som vinnare till det här fantastiska värdet som No Account Bet bjussar på.

Allvarlig skada på Pontus Dahlberg här för Göteborg i genrepet och som om det inte vore nog så tvingas Oscar Wendt att operera sig och missar därmed även spel ett tag framöver. Två tunga avbräck får vi slå fast i och med rutinen de gubbarna sitter på, samt kvalitén också såklart. Två namn detta laget verkligen hade behövt i ett omklädningsrum och på banan här direkt.

På Djurgårdens skadelista finns Gustav Wikheim och Theo Bergvall men det ska inte vara någon fara kring Hummet här eller Dahl, som båda klev av träningen här om dagen. Nyförvärvet Nguen har redan hunnit träna med laget och är uttagen i truppen. En spännande lirare och det här kan bli riktigt bra DIF, om han håller sig skadefri.

Så fina förutsättningar här för DIF både rent truppmässigt och formmässigt, vi ser därför ingen som helst anledning till att inte klicka in de som vinnare här till 2.30x insatsen hos speljätten No Account Bet. Stor skillnad på alla plan och även fastän premiärer kan vara en aning knepiga, så räknar vi med att DIF över 90 minuter löser det här. 2-1! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se