Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Arsenal


Spela!
Datum: Söndag 2024-03-31 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.98
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Som vi ser det en vidöppen fight det här och extra stark är den känslan i och med att vi har ett kortare uppehåll i ryggen här inför. Fokus därför på målen här i toppfighten.

Som vi har gått och väntat på den här matchen under uppehållet men nu är den här alltså och vilka förutsättningar som råder såhär inför, Arsenal på 64 poäng och Manchester City på 63 och Liverpool lirar här mot Brighton på lördag och det innebär bara en sak, att Man City och Arsenal inte har råd att förlora söndagens fight om de har planer på att vinna Premier League.

Det återstår inte alls många omgångar här längre och inga uppehåll har vi heller framför oss innan vi sätter punkt för säsongen 23/24, slutspurten det här nu och här gäller det därför att vara på banan direkt efter landslagsuppehållet. Och det bör vi ändå kunna räkna med att de här båda lagen är, att just motståndaet för dagen får spelarna att tända till direkt och vara på topp här, för det är verkligen ingen omstart mot ett Burnley eller Sheffield United.

Bra fotboll förväntar vi oss därför helt enkelt att se här på Etihad Stadium, en underhållande fight där det kommer att skapas målchanser och göras mål. Det finns så otroligt mycket klass på banan här och det är även två målglada gäng vi har att göra med, Arsenal är det laget i Premier League som gjort flest mål och vi utgår därför också från att de nätar här på Etihad. Så fart är vad vi ser framför oss och en stundtals ganska så böljande matchbild här där Arsenal kommer att sätta fart när möjligheterna ges. Ovannämnda kombinationsspel därför spännande här till 1.98x, helt klart ett Arsenal här med inställningen om att vinna den här matchen med rätt attityd från start. Det talar för att vi får se lite mål.

Kyle Walker och John Stones missar definitivt söndagens toppfight för Manchester City men Ederson sägs hinna tillbaka här och även Kevin De Bruyne, Nunes och Akanji har alla passed fit och är därmed 100%. Ederson inte 100 för att förtydliga här, möjligheterna ser dock goda ut för spel men helt klart är det inte ännu att han står där och vaktar målet på söndag.

För Arsenals del är Timber som bekant fortsatt out men det är även Arsenals enda avbräck inför söndagen som det ser ut just nu, Arteta gav lugnande besked kring Martinelli, Gabriel och Saka och även fastän de ännu inte är 100% bekräftade spelredo, så utgår vi från att alla tre kommer att lira här. Vi kan inte se Saka och Gabriel utanför en elva när den här typen av fight väntar.

Med det sagt så gillar vi alltså BLGM – Ja & över 2.5 mål till 1.98x insatsen hos ComeOn mycket här, nästan dubbla degen för det och det är jättebra värde i vår bok i och med Citys och Arsenals förmåga att göra mål. Det här är ingen toppfight i Serie A heller, utan PL är otroligt underhållande och bjuder på mycket mål, vi räknar med att den här fighten tydligt demonstrera detta. 2-1 minst, åt något håll här säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se