Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Athletic Bilbao


Spela!
Datum: Söndag 2024-03-31 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Athletic Bilbao numer på en fjärdeplats här i La Liga framför självaste Atletico Madrid, tufft motstånd väntar Real Madrid på söndag. Tight match det här.

Härlig avslutning på helgen här med Real Madrid – Athletic Bilbao från La Liga och detta är som sagt en jättetuff uppgift för tabellettan Real Madrid, ett svårslaget Bilbao här som har siktet inställt på Champions League och ännu mer motiverade lär de nu vara när de förstår att den möjligheten faktiskt är stor. De har inte lirat CL på länge och placerar sig här med nio omgångar kvar att spela bland de fyra främsta och därför kommer Bilbao även att ge sitt allt här för att få med sig poäng från Madrid.

Ett Real här dessutom utan Vinicius Junior, visst försvårar det uppgiften när den här typen av motstånd väntar, Bilbao är fysiska och duktiga bakåt och Real kommer därför heller inte få en massa möjligheter här. Utan man kommer att få kämpa för varje läge och då gäller det att Rodrygo steppar fram här. Även ett frågetecken här på target-liraren Joselu här i Real-lägret.

Vi känner därför att underspelet är spännande här, vi har svårt att se att ett resultat sticker iväg här utan båda lagen är nöjda så länge det står 0-0 och sen lär Real Madrid gå för dödsstöten, lite som det brukar se ut. Bilbao må göra mycket mål den här säsongen och är mer offensivt lagda, men här kommer de att ändra approach och extra stark är den känslan då match väntar på självaste Santiago Bernabeu. Så ett mer försiktigt Bilbao som kommer att vilja ställa om, och där är Real Madrid allt som oftast med, sällan de lyfter fram allt för många gubbar, utan 20 insläppta på 29 omgångar vittnar om ett och annat. Ett Real Madrid som aldrig är naiva bakåt, utan de prioriterar alltid defensiven högt.

Utöver Vinicius Junior är Camavinga, Joselu (osäker), Ceballos, Alaba, Militao och Courtois out här vilket innebär att Bellingham i alla fall är tillbaka, han nätade här närmst med sitt England och det tror vi var viktigt för hans självförtroende och i sin tur en boost för Real Madrid, viktigt att han får igång sitt målskytte igen här framöver och Vinicius out, är en detalj som faktiskt talar för det. Han gjorde som mest mål utan brassen på banan under hösten.

För Bilbaos del är Berchiche och Ander Herrera out här men resterande lirare är tillgängliga och redo för spel, det innebär att vi kommer att få se ett jättestarkt Bilbao här med bland annat Guruzeta, Gomez och bröderna Williams från start. Formstarka lirare det här som gör mycket poäng och här får Real onekligen se upp.

I slutändan räknar vi dock som alltid med att Real drar det längsta strået här i La Liga och speciellt här hemma i Madrid, de har vunnit 12 av 14 matcher här och är ännu fortsatt obesegrade. 36-14 lyder målskillnaden dessutom, vilket minst sagt är fina siffror. Real Madrid & under 3.5 mål känns därför som en jättebra idé här till fina 2.30x insatsen hos No Account Bet. Allt över 2.20x jättefint värde.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se