Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Ukraina - Island


Spela!
Datum: Tisdag 2024-03-26 20:45
Land: Polen
Liga: EM - Kval
Spel: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Ukraina steget större här som vi ser det och vi utgår även från att man vinner tryggt. EM 2024 väntar för Dovbyk & Co.

Ukraina var illa ute mot Bosnien & Hercegovina här i torsdags men löste det hela till slut efter en sen vändning och vann till slut med 2-1 borta i Zenica. Här ”hemma” väntar nu ett Island som slog Israel med 4-1 på bortaplan och det var en fin uppladdning får vi slå fast inför avgörandet här på tisdag.

Däremot höjs svårighetsgraden ett par snäpp här för Island får vi konstatera och vi har väldigt svårt att se att det här isländska landslaget ska kunna få omkull Ukraina. Ukraina vet vi håller en jättefin nivå och de har dessutom presterat bra under en väldigt lång tid nu, de landade på lika många poäng som Italien här i EM-kvalet och detta efter att ha varit så nära på att besegra Italien i den avgörande matchen. Den slutade 0-0 men alla var överens om att Ukraina verkligen förtjänade vinsten i det mötet och det tycker vi sammanfattar läget väldigt bra. Även starka i VM-kvalet inför 2022 där man förlorade noll matcher, trots att man hade Frankrike i gruppen.

Vi är därför övertygade om att Ukraina drar det längsta strået här i Wroclaw, Polen och tar sig till EM 2024. Polen, numer i princip deras hemmaplan får vi slå fast och vi kan därför även utgå från att Ukraina kommer att ha ett stort stöd på plats här. Det bor jättemånga ukrainare i Wroclaw och de har slutit upp bra på arenorna runt omkring i hela Polen. Även känt för de som följer de stora ligorna i Europa att Ukraina har många spelare i jättefin form, en sådan är Lunin, keeper i Real Madrid som slagit sig in i elvan under 23/24 och sen finns även Girona-liraren Dovbyk här som nätade här mot Bosnien i torsdags. Zinchenko, Mudryk och Sudakov är tre andra lirare som sticker ut och riktigt den kvalitén kan inte Island mäta sig med som vi ser det. 4-1 mot Israel är ett fint resultat men här ska vi ändå nämna att Israel åkte på ett rött kort och även missade en straff i den 80:e matchminuten vid ställningen 1-2.

Ukraina åkte inte på några skador eller avstängningar mot Bosnien & Hercegovina utan får här istället tillbaka en lirare i Viktor Tsygankov, som precis som Dovbyk till vardags lirare i Girona. Superfin säsong där för Tsygankov som nog inte lär starta här, men ett inhopp är att vänta och det är absolut väldigt positivt för Ukraina.

För Islands del ser det en aning sämre ut får vi slå fast då de åkte på två skador mot Israel, Traustason och Sigurdsson fick båda kliva av banan skadade och det är ännu oklart vad status på de är här inför. Två tunga avbräck om de inte kommer till spel får vi slå fast då viktige Johann Berg Gudmundssons är out sedan tidigare, Traustason ersatte just honom på mittfältet här mot Bosnien och gjorde även mål. Däremot är alltså tremålsskytten från mötet mot Bosnien, Albert Gudmundsson frisk och spelredo här. Så de ska vi vara försiktiga med att blanda ihop.

Med det sagt så räknar vi alltså med att Ukraina löser det här i södra Polen, Gudmundsson får de hålla ett extra öga på men absolut att man är bättre än Island och bör stå där som vinnare efter 90 minuter. Ganska så trygg vinst bör vi även kunna få se här i och med vilken klass som finns i det ukrainska landslaget nu för tiden, Dovbyk exempelvis på en tredjeplats i La Ligas skytteliga såhär i mars månad, han kommer att näta även här tror vi. 2-0 eller 3-1 säger vi och klickar in Ukraina (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.80x insatsen hos Speedybet. Lycka till nu!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se