Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/3


Spela!
Datum: Söndag 2024-03-24 14:59
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 12. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 14:59.

Europatipset här med tre fighter från Svenska Cupen, Damer och där vi även får bekanta oss med den spanska andraligan, hela fem matcher hittar in på kupongen därifrån och utöver detta såklart fortsatt ett stort fokus på landslagsfotbollen. Sverige – Albanien, bland annat! Det blir en spännande batalj att bevittna efter storförlusten mot Portugal. Vi kör väl! Känslan god så här på förhand och vår rad hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför. Lycka till!

1. Djurgården – AIK, 1X

Ett spännande derby här i Svenska Cupen, Damer mellan Djurgården och AIK och här känner vi att Djurgården är en befogad favorit, betalar under dubbla degen på oddsmarknaden och känns rimligt att utgå från ettan. Krysset däremot ett bra komplement här, derby trots allt och AIK är inte jättelångt ifrån.

2. Hammarby – KIF Örebro, 1

Hammarby är väl i alla fall minst tre steg större än detta Örebro och trots 90% här på hemmalaget så vore det bara ett slöseri av tecken om man bestämmer sig för X, eller 2. Så är det, skillnaden är jättestor här, Hammarby vann Damallsvenskan 2023 och Örebro slutade först på en 10:e plats – hela 35 pinnar efter Hammarby. 2-0 eller 3-0 här.

3. Häcken – Kristianstad, 1

Inget snack om saken här utan spiken ett alternativ hela vägen upp till 90% här, skillnaden är så pass stor och vi ser inte Kristianstad utmana detta Häcken på Bravida. Inte ens om matchen hade gått av stapeln i Skåne.

4. Huesca – Burgos, 1X

En liga där hemmaplansfördelen väger tungt och här känns det därför rätt att backa Huesca som förvisso ligger en bit efter Burgos, men där Burgos siffror samtidigt talar sitt tydliga språk. De har resultatraden 11-5-0 sett till en hemmatabell, men på bortaplan lyder siffrorna; 3-2-10(!). Stor skillnad här, 1X en heltäckande lösning säger vi.

5. Levante – Elche, 1X2

Alltid lite surt att jobba helgarderingen i en så pass jämn fight som den här är sett till en streckfördelning, men vidöppet verkligen här så här på förhand, Elche är tydligt bättre men Segunda-lagen har som sagt svårt med bortaspelet, vi ser därför alla möjliga utfall framför oss här. 1X2 får det därför bli.

6. Mirandes – Real Zaragoza, X2

Formsvagt vs formsvagt här när Mirandes och Zaragoza drabbar samman och värden här har alltså förlorat fem av sina sex senaste fighter i ligaspelet, samtidigt som de tappat poäng i 8 av 15 hemmamatcher. Vi ser därför möjligheter i X2, vi testar och håller en tumme för att Zaragoza står emot – och till slut vinner. Fina 25% här.

7. Racing Santander – Eldense, 1

Racing ett gäng att lita på här hemma och de jagar en fjärde raka vinst här nu när Eldense tittar förbi på söndag, känns därför bra med spiken här (runt 60%), en fullt rimlig favorit trots allt då Eldense bara vunnit en enstaka fight på bortaplan sedan den 12 november 2023. 1-0 eller 2-0. Stabil etta.

8. Valladolid – Eibar, 1X

Viktiga poäng som står på spel här när både Valladolid och Eibar jagar direktplats till La Liga, Eibar fyra pinnar före Valladolid men vi har alla anledningar att tro att hemmaplansfördelen kan bli avgörande här. Valladolid ett av seriens starkaste lag sett till en sådan tabell, de har vunnit 10 av 15 matcher här hemma och bara släppt in 9 mål. Näst bäst i serien med den siffran. 1X känns bra här.

9. Italien – Ecuador, 1

Italien slog Venezuela med 2-1 i torsdags och vi räknar med samma typ av utfall här igen, neutral mark som gäller och Ecuador är man helt enkelt bättre än. Många formstarka lirare i detta Italien. Etta!

10. Sverige – Albanien, 1X

Storförlust för Sverige mot Portugal här om dagen men här sänks svårighetsgraden två snäpp i alla fall och vi tänker därför att Sverige i alla fall undviker ett nederlag, man lirar hemma trots allt och trivs oftast mycket bättre här i Stockholm. Krysset ska däremot med, Albanien har verkligen växlat upp under de senaste månaderna och är absolut bra. Så verkligen ett spännande kryss här när Sverige streckas lite väl högt.

11. Azerbajdzjan – Bulgarien, 1 2

Oviss fight det här och gaffeln blir någonstans det mest intressanta valet här, en match vi ser båda lagen vinna men där man helt enkelt inte kan lita på något av dem. Bulgarien mår trots allt inget bra, men är väl i grund och botten bättre här. Svårt. Etta, tvåa!

12. Montenegro – Nordmakedonien, 1X

Neutral mark som gäller här och mer exakt spel i Turkiet där vi räknar med att få se en jämn fight, oviss historia på många sätt och vis såklart och extra stark är den känslan i och med att det är en träningslandskamp vi har att göra med, men 1X känns bäst här. Vi håller Montenegro snäppet högre, krysset däremot ett tecken att ha med här (27%).

13. Cypern – Serbien, X2

Serbien föll mot Ryssland här om dagen och gjorde detta med hela 4-0 vilket såklart väcker frågetecken, är det bättre landslaget här och det med marginal, men absolut att krysset kan vara värt att titta på här efter den urusla insatsen mot Ryssland. Närmre 80% på Serbien här trots allt, det får vi göra någonting med. X2 och så jobbar vi 1-1 här på AEK Arena.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se