Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 23/3


Spela!
Datum: Lördag 2024-03-23 15:59
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 12 – ensam vinnare här garanterad 10 miljoner kr. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 15:59.

Stryktipset här med stort fokus på League One och League Two men där även fem träningslandskamper hittar in, England – Brasilien och Frankrike – Tyskland, bland annat men även Belgien, Schweiz och Österrike lirar här. Svåra matcher, minst sagt då det verkligen är svårt att veta vilka lag tränarna ställer fram på banan och där statusen på spelaran är en aning oklar, många lirare som har matchats hårt under de senaste veckorna, i både de inhemska serierna men även i Champions League och Europa League. Så vi streckar gärna på i de första fighterna här och får höja risken i League One och League Two istället. Ni hittar i vanlig ordning vår klara rad här nedanför följt av en stor analys med tips till alla 13 fighter. Vi kör väl! Stort lycka till här nu.

1. England – Brasilien, 1X2

Svårt här såklart när jättarna går upp mot varandra i en träningslandskamp och det känns heller inte jättebra att enbart gå Brasiliens tre raka förluster i VM-kvalet här och välja Englands sida. Vi jobbar gärna tvåan (25%) här och ser Vini & Co vinna på Wembley, men England fortsatt en befogad favorit här hemma. Alla tecken.

2. Frankrike – Tyskland, 1X

Frankrike tycker vi är världens bästa landslag och därför känns det även rimligt att välja deras sida allra först här, Lyon är dessutom spelort vilket förstärker favoritskapet men ett kryss är inte alls dumt. Träningslandskamp trots allt och Tyskland har mycket kvalité i sitt lag. Kroos dessutom tillbaka! 1X känns superbra.

3. Irland – Belgien, 2

Irland med ett riktigt svagt EM-kval i ryggen där man man landade in på sex poäng efter att ha besegrat Gibraltar två gånger om. Noll pinnar blev det alltså mot Grekland exempelvis. Superintressant spik därför på Belgien här, ligger på runt 35%(!) just nu och den siffran väntas inte sticka iväg sådär jättemycket.

4. Danmark – Schweiz, 1X

Danmark en rimlig favorit att backa här men absolut att krysset ska med då Schweiz trots allt har fin kvalité i truppen, dessutom ett hårtarbetande Schweiz det här som sällan förlorar fotbollsmatcher. Jämnt möte att vänta, 1X jättebra här på Parken.

5. Slovakien – Österrike, X2

Jämn fight här där vi väl ändå håller Österrike snäppet högre och gillar därför per automatik även X2 här när Slovakien ställs fram som favorit, runt 42% på hemmalaget och blott 31% till höger. X2 därför rimligt här, vi kör!

6. Burton – Port Vale, 1 2

Burton med blott ett poäng här i League One på de sex senaste omgångarna men Port Vale är inte alls mycket bättre, de har inte vunnit en match sedan den 29 december och bara undvikit ett nederlag i fyra matcher sedan dess. Kan sluta lite hur som helst därför, det är känslan och vi landar någonstans i att gaffeln kan vara bra. Jobbar gärna bortavinsten här till runt 25%.

7. Carlisle – Stevenage, X2

Tabelljumbo här i League One det här Carlisle, med blott 5 vinster 38 omgångar in. Det sammanfattar läget väldigt bra tycker vi och även fastän formen är jättesvag hos Stevenage förlorar de inte mot det här gänget. Krysset däremot ett tecken att ha med då gästerna inte gör mål, blott ett sådant har det blivit här i de fyra senaste omgångarna och kan därför bli tight. X2!

8. Northampton – Derby, X2

Derby ett av seriens formstarkaste gäng just nu med fyra raka vinster och med nio mål framåt i de matcherna, det känns betryggande här inför Northampton och därför bara rimligt att börja strecka från höger. Krysset däremot alltid att rekommendera, Northampton har plockat poäng i 13 av 19 hemmamatcher den här säsongen.

9. Barrow – Newport, 1

Runt 50% på Barrow här i skrivande stund och oddset ligger på 1.72x insatsen hos Svenska Spel för ettan på 1×2-marknaden, en rimlig favorit att backa och här landar vi i att spiken är bra, hemmaplansfördelen fäller avgörandet här – känns även tryggt att hemmalaget har släppt in 18 mål färre än detta Newport.

10. Crewe – Wimbledon, 1

Ytterligare en spik här och den här gången på hemmalaget Crewe här som infinner sig på en femteplats i tabellen här i Leauge One, de har sju poäng ner till Wimbledon med matchen mindre spelad och det demonstrerar skillnaden väldigt väl. Hemmaplansfördelen här dessutom, bör fälla avgörandet till slut. Känns bra med spiken på Crewe här till runt 50%, vi kör!

11. Morecambe – Gillingham, X2

På förhand en jämn fight här i Morecambe då det inte alls är många poäng som skiljer de här lagen åt i en tabell, det som däremot sticker ut med Gillingham är att de vinner mycket matcher på bortaplan och mer exakt är det bara ett lag i League One (Mansfield) som plockat fler vinster än dem här. X2 känns rimligt här, 2.30x insatsen betalar det raka spelet och det är väl rimligt sett till förutsättningarna. Vi backar oddsfavoriten, men klickar med krysset.

12. Stockport – Milton Keynes Dons, 1

Tillsammans med Derby det gänget på kupongen med lägst odds (1×2-marknaden) här i Stockport och det känns därför också bra att jobba spiken här i match nummer 12, Stockport agerar tabelltvåa i League Two med 19 vinster och +30 i målskillnad, de jobbar för en direktplats till League One och är det bättre laget. MK Dons med fem förluster fler än Stockport och att de är efter i en tabell, trots att de har lirat två matcher fler säger något – dessutom är förlusten MK Dons med vanliga utfall på bortaplan. Etta!

13. Tranmere – Crawley Town, 1X

Tranmere formstarka och jättesolida här hemma med blott sex förluster under säsongen 23/24 och vi tänker därför även att det blir minst ett poäng här mot Crawley Town. Tranmere slog Wrexham här närmst med 1-0 på bortaplan och vann över Mansfield med 2-1 i omgången innan. Har inte förlorat en fight sedan den 27 februari och detta trots att motståndet alltså varit tufft. 1X en heltäckande lösning säger vi.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se