Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Spanien - Colombia


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-22 21:00
Land: England
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Spanien & under 3.5 mål
Odds: 2.35
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Träningslandskamp i London och mer exakt på Olympiastadion där West Ham lirar sina hemmamatcher. Spanien en befogad favorit säger vi, men motståndet står emot väl.

Spanien kliver som väntat in här som favoriter mot Colombia och det är ett Colombia där hela 11 spelare har tvingats flyga över Atalanta och till London och den typen av resa ska absolut inte underskattas här. De spanska spelarna samtidigt med väldigt korta flyg och många lirare har man även redan till vardags i Premier League och England och det tror vi mycket väl kan komma att påverka utfallet här. I alla fall lite.

Spanien även det bättre landslaget överlag och därför är de en minst sagt befogad favorit i vår värld, de mår bra nu och har verkligen växlat upp sedan förlusten mot Skottland och kliver in här med sex raka vinster i ryggen. Så sent som i juni 2023 vann de som bekant även Nations League och att välja deras sida här är därför en så kallad no-brainer. Trots att det är en träningslandskamp vi har att göra med på fredag.

Spanien att vinna klickas därför in här men vi kombinerar även det spelet med ett underspel. Två något trögstartade landslag vore inte alls överraskande att se här trots allt, utan spelschemat har varit intensivt för spelarna och man har knappt haft tre dagar på sig till att förbereda sig här inför. Att se två 100-procentiga gäng kan vi därför inte utgå från, utan mer en försiktig träningskamp till att börja med där man först och främst känner på ett och annat. Defensiven ska sitta inför EM och Copa America och ofta slutar den här typen av landskamper heller inte i några målkalas, båda har stora styrker i defensiven dessutom vilket gör kombinationsspelet spännande. Spanien släppte in fem mål på åtta matcher i EM-kvalet och Colombia har så här långt bara noterats för tre baklängesmål på sex matcher i det sydamerikanska kvalet. Addera därtill att Colombia har hållit nollan intakt i sju av sina tio senaste matcher – sett till alla fighter. Det är riktigt bra.

De la Fuente förväntas forma en stark elva här på fredag vilket innebär att vi högst troligt får se det Spanien vi har fått se i EM-kvalet, dvs ett hårtarbetande spanskt landslag med lirare som Le Normand, Grimaldo, Merino, Rodri, Ruiz och bland annat Morata från start. Ett lite annat Spanien får vi slå fast i jämförelse med det Spanien vi fick njuta av för tio, tolv år sedan men absolut ett Spanien här som fortsatt är kapabla att utmana Frankrike, England och Tyskland om ett EM-guld i sommar. Bara en annan typ av touch på detta Spanien. Vilket per automatik även talar för underspelet här.

För Colombias del kommer inte Mina, Sanchez, Uribe och Cuadrado till spel här men lirare som James Rodriguez (numer i Sao Paulo), Luis Diaz, Lerma, Puerta och Ospina är alla uttagna. Ett okej Colombia som vi ser det, men absolut inget lag som är topp topp.

Vi har därför väldigt svårt att se att Colombia ska kunna stå emot detta Spanien över 90 minuter utan ser 1-0 Spanien eller 2-0 framför oss här. 1 & under 3.5 mål klickas därmed in till fina 2.35x insatsen hos speljätten Speedybet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se