Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Albanien - Chile


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-22 20:45
Land: Italien
Liga: Vänskapsmatch
Spel: 1 (dnb)
Odds: 2.48
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Träningslandskamp i norra Italien, Parma här där Albanien och Chile drabbar samman under fredagen.

Ett jättefint EM-kval från Albaniens får vi konstatera efter att ha vunnit gruppen före Tjeckien och Polen och detta trots att de fick en svag start på resan efter stryk mot just Polen i den allra första omgången. De växlade upp ordentligt sen alltså och visade på superfin kvalité, inte bara en enstaka gång eller två utan de gick obesegrade genom hela kvalet sen och är sett totalen numer obesegrade i åtta raka fighter inför fredagens fight mot detta Chile.

Därför en jättebra idé i vår värld i alla fall att välja Albaniens sida här i norra Italien, supervärde minst sagt och vi bevittnade alltså fyra av Albaniens åtta fighter i kvalet och imponerades stort. De slog Polen med 2-0 i en match de kanske borde ha vunnit med 4-0 och i omgången efter, krossade man alltså Tjeckien med 3-0. Otroligt intensiva i båda de fighterna detta Albanien och dessutom jättesynkade i sitt presspel där man verkligen inte gav Polen eller Tjeckien utrymme att andas med boll, därför är det bara att slå fast att det inte rör sig om en tillfällighet utan man har tränat på bra och har mycket kvalité i det här laget.

Det gör detta Albanien till en superspännande detalj i sommarens mästerskap, vi tycker verkligen det och ett Chile som inte alls imponerat här under de senaste åren räknar vi därför med får det jobbigt här. De har vunnit fyra enstaka fighter sedan den 1 februari 2022 (lirat 19 fighter) och det säger en del, gått otroligt svagt och placerar sig i dagsläget först på en åttondeplats i det sydamerikanska VM-kvalet, bara Bolivia och Peru är sämre just nu. Tre mål gjorda dessutom på sex matcher och även den detaljen tycker vi gör en investering i Albanien till en bra idé, Albanien är kanske inte överlag så mycket bättre sett till en trupp, men just nu är man ett betydligt mer välmående landslag och det kommer vi inte ifrån här. Det brukar kunna spela en stor roll trots allt.

Uzuni och keepern Berisha har tvingats kasta in handduken för Albaniens del här och kommer därför inte till spel varken här på fredag eller mot Sverige om några dagar. Här finns dock ersättare, Strakosha kommer att precis som senast Albanien lirade vakta buren och det är en fin keeper det, sen har detta Albanien mängder av superfina lirare i offensiven och Uzuni (Granada) tänker vi därför inte kommer att saknas allt för mycket här. Följande elva förväntas Albanien att ställa fram här;
Strakosha (Brentford); Hysaj (Lazio), Kumbulla (Sassuolo), Gjimshiti (Atalanta), Mitaj (Lokomotiv Moskva), Bare (Espanyol), Asllani (Inter), Bajrami (Sassuolo), Asani (Gwangju FC), Broja (Fulham) och Cikalleshi (Konyaspor)

Ett bra lag tycker vi och besegrar man Polen med 3-0 efter att fullständigt ha kört över polackerna är man ett bra landslag, och gör man detsamma mot Tjeckien, ja då är man ett gäng att lita på faktiskt. Så enkelt är det.

Vi gillar därför Albanien (dnb) supermycket här till 2.48x insatsen, värt en liten peng ändå då matchen går av stapeln så pass nära Albanien och i Parma. Alla spelare i den albanska truppen lirar i princip i Europa bortsett från ett eller två namn, i Chile ser det helt annorlunda ut och där har många lirare rest från Sydamerika – hela 16 stycken har gjort resan över Atlanten. Det är även en aspekt att ta hänsyn till här och som får 2.48x att sticka ut kraftigt hos No Account Bet. Vi kör på det! 2-1 Albanien säger vi och lycka till här nu ifall ni hakar på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se