Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wales - Finland


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-21 20:45
Land: Wales
Liga: EM - Kval
Spel: 1
Odds: 1.90
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Vinnaren här mellan Wales och Finland ställs mot Polen eller Estland i en avgörande fight om EM 2024 nästa tisdag. Allt talar för Wales vs Polen där.

Wales ett klart bättre landslag än Finland i vår värld och ett gäng som dessutom är svårslagna just här hemma i Cardiff med bland annat en vinst över Kroatien i EM-kvalet i ryggen. De knep även en pinne mot Turkiet hemma i samma kval och vann gruppen sett till ”hemma”-tabellen vilket ändå säger någonting om detta landslag. Positiva resultat, minst sagt. Ska nämnas här att Turkiet vann gruppen.

Dessutom ett Wales här får vi konstatera med mycket erfarenhet från de större sammanhangen, de lirade VM här 2022 och har tagit sig till tre av fyra mästerskap sedan 2016. Vi ska heller inte glömma att Wales faktiskt tog sig vidare från gruppen i både EM 2016 (semifinal) och EM 2020 (åttondelsfinal). Så rent rutinmässigt är man ett par steg före än det här Finland och det är en detalj vi inte ska underskatta när playoff väntar här. Sådant spelar roll såklart och sett till kvalitén, är man även där i alla fall i vår värld steget större än detta Finland.

Vi tänker därför att Wales löser avancemanget på torsdag, Finland må vara på G men är absolut fortsatt en bit ifrån ett Sverige eller Norge, de har som bekant aldrig lirat ett VM och har bara lyckats ta sig till EM vid ett tillfälle. 2020. Ser vi till deras EM-kval här så stod man för ett okej kval men hamnade bakom Danmark och Slovenien och det är väl ungefär så bra de är, i den senaste upplagan av Nations League knep man två segrar av sex möjliga, i en grupp med Bosnien & Hercegovina, Montenegro och Rumänien. Så vi ser inte Finland vinna över Wales här på torsdag, utan här i Cardiff bör Wales helt enkelt dra det längsta strået och just hemmaplansfördelen blir den detaljen som fäller avgörandet här tänker vi. Hade matchen istället spelats i Helsingfors så hade vi nog sett Finland lösa ett kryss i alla fall, men inte på de brittiska öarna alltså. Här blir uppgiften för stor.

Low och Cabango har båda tvingats lämnat återbud här för Wales och Lockyer som till vardags lirar i Luton är även han borta. Aaron Ramsey är däremot med efter att något överraskande blivit uttagen av Rob Page, inte alls lirat mycket under 23/24 för sitt Cardiff men har sakta men säkert börjat växla upp, hoppade in här närmst för Cardiff i helgen och är som person, tror vi ändå viktig i ett omklädningsrum.

För Finlands del är Inter Miami-liraren Robert Taylor out och det får vi slå fast är ett tungt avbräck för det här finska landslaget, han har i princip startat alla matcher här på slutet och är lite av en nyckelspelare. Så tungt konstaterar vi och Fors är ett frågetecken här inför. Resten av truppen är däremot intakt vilket talar för att vi får se lirare som Uronen, Kamara, Schuller och Pukki från start.

Med det sagt så klickar vi alltså in det raka spelet på Wales och gör det till godkända 1.90x insatsen hos speljätten Bethard, bra värde säger vi och är inne på att det hela slutar 2-0 här i Cardiff. Polen vs Wales därför i avgörandet alltså – den matchen går av stapeln på tisdag nästa vecka. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se