Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Estland


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-21 20:45
Land: Polen
Liga: EM - Kval
Spel: Polen över 2.5 mål
Odds: 2.02
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Ett formsvagt Polen här med ett stort misslyckande i ryggen från EM-kvalet, playoff här nu och ett ypperligt läge att revanschera sig. Estland ska man bara slå.

Ett på alla sätt och vis pinsamt EM-kval för detta Polen som alltså slutade först på en tredjeplats i gruppen, bakom både Albanien och Tjeckien. Moldavien slutade dessutom bara ett poäng efter Polen och detta efter att polackerna bara mäktat med blott en pinne mot Moldavien sett till 180 minuter. Otroligt svagt från Polens sida och här är det därför läge att revanschera sig nu, Estland hemma ska väl ändå bara resultera i en vinst?

Som bekant är det playoff här till EM 2024 i Tyskland till sommaren och det som krävs för Polen om de vill vara en del av tävlingen i sommar är just att de slår Estland här på torsdag, och sedan Wales eller Finland på tisdag nästa vecka. Två matcher och två vinster krävs alltså och det tror vi ändå polackerna i sig, trots ett svagt EM-kval alltså.

Vi kommer därför även att investera i Polen här på torsdag men inte i en vinst, utan i målen. De gjorde inte vid ett enda tillfälle fler än två mål i en och samma match i EM-kvalet, men här tänker vi att chanserna bör vara goda. Trots allt. För Estland är ännu sämre än exemplevis Moldavien och flera snäpp sämre än både Tjeckien och Albanien, ett av Europas svagaste landslag det här och vi har även deras fighter mot Sverige färskt i minnet här från EM-kvalet. Estland slutade på ett poäng i det gruppspelet och förlorade alltså sju av åtta matcher, Sverige slog det här gänget med 5-0 i Tallinn och de föll även med samma resultat mot Belgien på bortaplan. Azerbajdzjan slog till och med Estland med 2-0 på bortaplan. Vi har därför väldigt svårt att se att Estland ska ha någonting att säga till om här, de har förlorat nio av sina elva senaste matcher och plockat noll vinster under den aktuella perioden, inte vunnit en fight sedan mer än ett år tillbaka och 3-0 ser vi därför framför oss här på torsdag. En slutsåld arena här i Warszawa trots allt, och en Lewandowski i storform som bjöd på show mot Atletico Madrid här i helgen, det är detaljer som får målspelet att bli intressant. Det kommer att koka här i huvudstaden!

Polen har verkligen alla anledningar att gå för både 2-0 och 3-0 i den här matchen och att på så vis någonstans höja självförtroendet i den här truppen inför en eventuell fight mot Wales eller Finland, de vill att det släpper här mot Estland på torsdag, för det är de väl medvetna om kan visa sig bli avgörande längre fram. Polen har som sagt lidit stort under de senaste månaderna där målproduktionen tydligt har stagnerat och där man inte alls haft det lika enkelt att skapa målchanser som tidigare. Det här är därför på alla sätt och vis en drömmöjlighet för Polen till att bygga momentum, dessutom ett ypperlige läge till att vända på den negativa stämningen som rått i och runt omkring det här landslaget och just det har det pratats jättemycket om här i Polen sedan i måndags.

Vi tror på en komfortabel vinst och gör detta även eftersom att man verkligen har alla sina bästa spelare tillgängliga här, Lewy kommer att starta och likaså en Zielinski, Szymanski (har en otroligt fin säsong i ett jättebra Fenerbahce – 9+8), Frankowski och bland annat Kiwior samt Matty Cash i ett försvar. Det är bra lirare det här och tre mål ska man bara mäkta med mot ett motstånd av Estlands kaliber, i Warszawa. För här kommer det inte att vara några som helst problem med motivationen i alla fall och då ska skillnaden vara enorm här.

Polen över 2.5 mål i matchen till 2.02x insatsen är bra och klickas in hos speljätten No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se