Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/3


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-21 20:44
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 12. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 20:44 och jackpot på 3 miljoner kr.

Europatipset här med fokus på landslagsfotbollen såklart och absolut att man föredrar ligafotbollen, men här finns ändå väldigt mycket spännande att titta på. Vad blir detta Sverige under Jon Dahl Tomasson? De sätts alltså på prov här direkt i danskens debut, ett stjärnfyllt Portugal står för motståndet. Polen, Wales och bland annat Ukraina lirar playoff till EM och så har vi även Nations League från CONCACAF natten till fredagen. Så trevligt blir det fortsatt, helt klart och jackpot den här torsdagen också alltså, 3 000 000 kr i potten! Vi kör väl! Stort lycka till här nu.

1. Portugal – Sverige, 1X

Spännande test här för Sverige och Jon Dahl Tomasson direkt när man ställs mot det här skickliga Portugal och just i och med att det ändå är en träningslandskamp och danskens första, så jobbar vi gärna krysset här till runt 20%. Portugal kan rotera här dessutom och då är allt möjligt såklart.

2. Polen – Estland, 1

Inget snack om saken här utan Estland kommer Polen att besegra och det väldigt tryggt, vi ser därför ingen som helst anledning till att plocka med ytterligare ett tecken här, oavsett status på detta Polen och oavsett procentsats vi kommer upp i – just nu 90% på Polen. Polen slår dock Estland i 10 av 10 matcher här i Warszawa.

3. Wales – Finland, 1X

Wales vs Polen räknar vi med att det blir i avgörandet och trots att Finland känts på G lite här under de senaste åren så är Wales fortsatt en bit före. Det tycker vi bekräftades tydligt här i både september och oktober månad när Finland föll mot Danmark, Slovenien och Kazakstan. 1X heltäckande här.

4. Bosnien & Hercegovina – Ukraina, X2

Vi håller detta Ukraina högt och ännu högre här efter all fotboll som lirats under hösten, Ukraina har superfina spelare och har bevisat sig på den högsta nivån också. Ett jättejobbigt landslag att ställas mot här i Europa. Bosnien? Direkt pinsamma. Föll mot Luxemburg med 4-1 här i EM-kvalet i november månad. Matchen efter förlorade man mot Slovakien hemma med 2-1. Utgångstecknet därför givet här och krysset kan ändå vara intressant i en såhär viktig fight i en liten omstart för landslagen dessutom.

5. Grekland – Kazakstan, 1

Vi gillar det här grekiska landslaget som sakta men säkert börjar se allt bättre ut, långt från Grekland 2004 men absolut att de numer går att lita på, defensivt starka och man löste ändå fyra vinster och ett kryss i en grupp med Frankrike och Nederländerna. Långt före Irland här i EM-kvalet. Däremot börjar vi komma upp i nästan 90% på Grekland här och det tvingar med krysset, de gör inte sådär jättemycket mål och Kazakstan kan komma att stå emot inledningsvis. Därför kan det ändå gå det här. Vi kör 1X.

6. Israel – Island, 1X

En match Island mycket väl kan spela jämnt i här då vi inte ser Israel som något jättebra landslag, de är däremot inte dåliga och står väl ändå med all rätt som favorit då Island varit på väg ner ett bra tag. 1X heltäckande här säger vi, känns jättebra.

7. Venezuela – Italien, 2

Neutral mark är det som gäller här och mer exakt går mötet av stapeln i Miami, USA. En match vi bara räknar med att Italien vinner, och det tryggt. Klasskillnad här och pusselbitarna ska läggas på plats här inför EM 2024. Tar därför uppgiften på allvar.

8. Gibraltar – Litauen, 2

Litauen inte alls bra och ett av de sämre landslagen i Europa men här vinner dem, det gör trots allt alla mot detta Gibraltar. Spiken här. Intressant hela vägen upp till 85%.

9. USA – Jamaica, 1

USA det bättre landslaget här och är även en av favoriterna till att vinna Nations League här i CONCACAF, kvartsfinal som gäller här och Jamaica ska man därför bara besegra. Befogad favorit, spiken kör vi därför på hela vägen upp till 85-90%.

10. Panama – Mexiko, 1X2

Panama med fyra raka vinster här inför Mexiko och då har de bland annat 6-1 mot Costa Rica här i ett dubbelmöte från november månad, vi jobbar därför gärna ettan och krysset här när Mexiko streckas högt i det här slutspelet (över 60%) – Nations League är det som gäller och kvartsfinalerna rullar igång. Mexiko befogad favorit däremot, så 1X2 spännande här.

11. Norge – Tjeckien, 1X

Träningslandskamp i Oslo där ett bra Tjeckien tittar förbi och bör ha saker och ting att säga till om mot Norge, jämnbra lag det här trots allt och krysset ser vi verkligen framför oss då Norge inte alls varit någon garanti. 1X känns däremot bra här, hemmaplansfördelen väger tungt och Håland, Ödegaard, Sorloth och Bobb är i jättefin form. Bör kunna fälla avgörandet.

12. Nederländerna – Skottland, 1X

Ett kryss (14%) vi gärna har med här i match nummer 12 då Skottland verkligen lirat bra fotboll under 2023, tvåa i EM-kvalet och bara fyra pinnar efter Spanien efter att ha besegrat de vid ett tillfälle dessutom. Långt före Norge i samma kval vilket säger en del. Träningslandskamp här dessutom, Nederländerna kan vara en aning trögstartade trots allt. Alla anledningar att därför jobba X!

13. Ungern – Turkiet, 1 2

Ungern vann sin kvalgrupp till EM före Serbien och bland annat Montenegro och gjorde det dessutom i överlägsen stil får vi slå fast, fyra pinnar före Serbien med noll förluster efter åtta spelade matcher. De är bra och ettan har vi därför gärna med här men Turkiet är Turkiet och kan mycket väl bjuda på jättefina 90 minuter. Det vore inte alls överraskande om de slog Ungern med 2-0, har ett jättefint lag med mycket klass och därför landar vi att gaffeln är bästa möjliga i den här träningslandskampen. Bra val här i en på förhand vidöppen fight.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se