Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Celta Vigo


Spela!
Datum: Söndag 2024-03-17 14:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.97
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Ett Sevilla som numer är på väg i rätt riktning vill vi påstå efter den där pinsamma förlusten mot Girona den 21 januari och de har nu sedan dess bara förlorat en av sina sju senaste matcher samtidigt som de har plockat tre vinster på de sex senaste omgångarna i La Liga. Och det är ett bra facit sett till hur det sett ut tidigare, Sevilla har tydligt växlat upp och lirar med ett betydligt större självförtroende nu, ständigt i jakten på tre poäng i sina matcher. Den attitydförändringen tänker vi bör kunna leda de till en vinst här mot Celta Vigo på söndag.

För Celta Vigo är ett mycket generöst motstånd, det måste vi slå fast här och de riskerar alltså att åka ur La Liga här om de inte hittar rätt snart. Ett stort misslyckande för deras del den här säsongen och de infinner sig alltså först på en 17:e plats i tabellen, med blott två pinnar ner till Cadiz. 5 vinster lyder facit såhär 28 omgångar in och det säger väl egentligen allt här inför söndagens fight.

Sevilla ska därför ha en god chans här hemma, de kommer närmst från en vinst över Real Sociedad här hemma, 3-2 slutade det mötet och i matchen innan det slog man alltså Atletico Madrid med 1-0. Så verkligen ett lag som steppat upp och den enda matchen man förlorat här sedan Girona-nederlaget är mot Real Madrid på Santiago Bernabeu, en fight Real Madrid dessutom avgjorde sent via ett Modric-mål. Så mycket ser bättre ut för Quique Sánchez Flores Sevilla och här till 1.97x insatsen tycker vi därför det raka spelet på dem är spännande. Är det inte lite väl högt när det här Celta tittar förbi?

Sevilla har lidit stort av ett tungt skadeläge under i princip hela säsongen här och detta skadeläget har även såklart varit en av anledningarna till att man gått så här svagt, men nu börjar läget se allt bättre ut för deras del då bara Sanchez, Jordan, Agoume och Diaz är out här med skador. Tidigare har listan bestått av uppåt mot 10 man under långa perioder men Sevilla har nu alltså fått tillbaka lirare som Acuna, Suso och bland annat Lukebakio här under de senaste dagarna och det är väldigt positiva nyheter.

Celta Vigo kommer till spel här utan Swedberg, Tapia, Ristic, Aidoo och Dotor. Tapia fortsatt ett tungt tapp för Celta men annars helt okej förutsättningar får vi slå fast, viktigt för Celta är att lirare som Nunez, Larsen, Mingueza, Aspas och en sån som Beltran är friska och spelredo.

Med det sagt så tycker vi alltså det raka spelet på Sevilla sticker ut här till 1.97x insatsen, det är tydligt att Sevilla är bättre för dagen och hemmaplansfördelen väger även den tungt. Många positiva insatser från Sevilla mot väldigt bra motstånd här på slutet dessutom, det gör spelet ännu mer intressant till nästan dubbla degen. Här har vi trots allt räknat med att ett odds skulle landa på runt 1.90 i alla fall. Till och med 1.85.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se