Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Alaves


Spela!
Datum: Lördag 2024-03-16 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.29
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Athletic Bilbao storfavorit här inför lördagens fight mot Alaves och vi räknar även med att de lever upp till förväntningarna. Jättestarka här hemma på San Mames.

Athletic Bilbao har vunnit sju av sina åtta senaste matcher på San Mames här i ligaspelet och det enda poängtappet under den aktuella perioden, här sedan den 29 oktober 2023, är mot Barcelona. 0-0 slutade det mötet här närmst och sammanfattar någonstans även Bilbaos stora styrka, de har alltså bara förlorat en fight här hemma sedan premiäromgången där de ställdes mot Real Madrid. Sedan dess 10 vinster och 3 kryss.

Så ett pålitligt Athletic Bilbao här hemma får vi konstatera och det är även ett Bilbao som verkligen har Champions League inom räckhåll med 10 omgångar kvar att spela. De har bara två pinnar upp till Atletico Madrid och fjärdeplatsen numer efter Atleticos förlust mot Cadiz och i och med att Atletico har en kvartsfinal i Champions League som väntar, dessutom mot Dortmund(!) där man kliver in som stor favorit och kan skriva historia genom att nå en ny semifinal, så tänker vi att Bilbao har alla anledningar att hoppas på poängtapp för Simeones gubbar här i ligaspelet. Bilbao går för Champions League och vi har därför väldigt svårt att se att de ska tappa tre, eller ett poäng här mot Alaves på lördag.

Alaves är absolut ett lag för den nedre delen av tabellhalvan den här säsongen och det är även där de infinner sig, mer exakt på en 13:e plats i tabellen md 8 vinster av 28 möjliga. De har förlorat 12 ligamatcher den här säsongen och på bortaplan lyder den siffran 7. 7 förluster av 14 möjliga, vilket är ett okej facit, men absolut ett facit som inte känns allt för betryggande när Bilbao står för moståndet på San Mames. Blott en vinst dessutom för Alaves sett till de sex senaste omgångarna i La Liga och man har bara mäktat med fyra mål på de matcherna. Här mot ett Bilbao som öst in mål den här säsongen, kommer man därför att få det tufft, för här kommer det minst krävas, tror vi två mål för att Alaves ens ska kunna få med sig poäng.

Truppläget ser bra ut för hemmalaget inför lördagen får vi slå fast då bara Paredes, Berchiche och Herrera är out, resten av truppen är alltså intakt och det är bra förutsättningar. Visst tappar man kvalité i ett försvar i och med Paredes och Berchiche, men absolut att det finns ersättare och extra mycket så när ett motstånd av Alaves kaliber tittar förbi – bara tre lag i La Liga har gjort färre mål än Alaves den här säsongen. Så det här ska Bilbao lösa galant ändå.

Alaves har bara Sedlar out och det är en lirare som varit borta ett bra tag dessutom med en knäskada, så helt enkelt jättebra förutsättningar för gästerna rent truppmässigt här och vi bör därför också kunna utgå från att man ställer fram samma elva här som senast i vinstmatchen mot Rayo Vallecano (1-0).

Med det sagt så ser vi alltså en trygg hemmavinst här framför oss och gillar därför också Bilbao (-1.25 asian handicap) mycket till höga 2.29x degen hos ComeOn, ett Bilbao här alltså som gjort 34(!) mål på 14 hemmamatcher i seriespelet och faktum är att bara Real Madrid och Girona har gjort fler. Båda på 35. Så 2-0 eller 3-1 säger vi och slår även fast att det är drömvärde vi bjuds på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se