Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Empoli - Bologna


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-15 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 2
Odds: 2.12
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Bologna till en bit över dubbla insatsen här, spännande värde och det utnyttjar vi. Inget lag i Serie A har gjort färre mål än detta Empoli.

Bologna fortsatt på en fjärdeplats här i Serie A inför omgång 29 och numer med tre poäng ner till Roma efter förlusten mot Inter här närmst. Så absolut en imponerande säsong så här långt och även en jätteberdrift vill vi påstå från Motta och hans lagbygge. Det är väl ändå ingen som hade förväntat sig ett såhär bra Bologna inför 23/24, trots att vi fått se en jättefin utveckling här sedan Motta tog över.

Men Bologna är i allra högsta grad med i CL-slaget och har bortsett från nederlaget mot Inter gått otroligt starkt här under 2024, de vann sex raka matcher inför det mötet och höll även nollan intakt i tre av dem matcherna samtidigt som de noterades för hela sexton mål, så ett lag som på alla sätt och vis mår bra och vi drar heller inte allt för stora slutsatser från förlusten mot Inter. Inter otroligt starka trots allt och inte alls fy skam att torska mot den överlägsna tabellettan, utan här bör vi kunna utgå från att Bologna studsar tillbaka nu när svårighetsgraden sänks igen.

För detta Empoli har numer bara ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket och egentligen bara det sammanfattar läget här väldigt bra tycker vi, ett lag som slåss för sin överlevnad med blott 6 vinster på 28 omgångar och ett lag som slåss för att behålla sin Champions League-palts, skillnaden är stor såklart och Empoli kliver dessutom in här nollade i två raka matcher där de alltså även fått med sig noll poäng. Blott 22 gjorda mål har Empoli dessutom gjort i Serie A, lagen runt omkring de i en tabell har gjort 25, 35, 33 och 23 och det bekräftar någonstans Empoli stora svaghet den här säsongen, de gör alldeles för få mål och ställs då mot ett av seriens defensivt starkaste lag på fredag. Bologna har noterats för 25 baklängesmål på 28 matcher. Vi räknar därför även med gästerna här och utgår från att Empoli får det kämpigt i den sista tredjedelen. Att Zurkowski, som plockades in här den 9 januari, toppar Empolis interna skytteliga på fyra mål säger allt. Ett uddlöst gäng det här.

Jacopo Fazzini är avstängd här för Empoli på fredag och Grassi är skadad, annars är truppen intakt för Empoli vilket betyder att man tvingas till ett byte sett till senast, Fazzini out och in kommer nog Kovalenko här. Okej förutsättningar för hemmalaget.

För Bologna ser skadeläget fortsatt okej ut med Karlsson och Soumaoro out här sedan tidigare och där man nu även får klara sig utan Zirkzee här, absolut ett avbräck då han är lagets bästa målskytt under 23/24 med sina 10 mål och 3 assist, men här finns samtidigt uppbackning och vi är därför inte så oroliga för Bologna här. De har en Riccardo Orsolini som gjort 9+2, Ferguson även han med fina siffror (6+3) och Fabbian med 4+2. Empolis bästa poängspelare står på totalt fyra poäng alltså, skillnaden därför enorm sett till poängskörd och det tror vi avgör fredagens fight.

Absolut ingen enkel match för Bologna och därav oddset, 2.12 talar sitt tydliga språk men i vår värld ska Bologna i alla fall anses ha en 50-procentig chans att vinna det här mötet. De är jättebra just nu och det kommer vi inte från, tabellfyra i Serie A med siktet inställt på Champions League och de känner helt klart att de är kapabla att bli en av de fyra främsta i dagsläget. Så är det, sex vinster av sju möjliga här på slutet och man har verkligen flugit fram (ska nämnas att man ställts mot bland annat Fiorentina, Lazio och Atalanta – mot de två sistnämnda på bortaplan dessutom). Empoli må haft en bra period här inför sina senaste förluster men de föll samtidigt mot Cagliari här hemma senast och det tycker vi säger någonting, ett Cagliari alltså som mot detta Empoli plockade sin första vinst på bortaplan under 23/24. De hade inför Empoli noterats för blott fyra poäng på tretton bortamatcher. Trots det nollade man Empoli och vann alltså. Vi klickar in det raka spelet på Bologna till fina 2.12x insatsen hos ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se