Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Köln - RB Leipzig


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-15 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.02
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Leipzig har bara ett poäng upp till Dortmund som ställs mot ett bra Eintracht Frankfurt på söndag, drömläge här till att kliva om – dessutom ett Dortmund som lirade CL-fotboll så sent som i onsdags.

Leipzig är i allra högsta grad med i slaget om en Champions League-plats här i Bundesliga och vinner man här på fredag, talar ändå mycket för att man är tabellfyra efter 26 spelade omgångar. Dortmund ställ som sagt mot ett svårslaget Eintracht på söndag och det är absolut ingen självklarhet att de vinner den matchen, Eintracht har bara förlorat totalt fem matcher under 23/24 och samtidigt plockat poäng i 20 av 25 matcher och gör dessutom Leipzig jobbet här, sätter de press på Dortmund som dessutom lirade en tuff 90-minutare mot PSV här så sent som i onsdags.

Det tänker vi kommer att ge Leipzig extra energi i fredagens fight mot Köln, formen är god med tre vinster på de fyra senaste omgångarna i Bundesliga och man visade verkligen på stor kvalité mot Real Madrid borta i Spanien i förra veckan, ett kvitto någonstans på vilken nivå det här gänget kan lira på. De imponerade stort där och var bättre än Real i deras egna hemmaborg och det säger en del, dessutom ett Leipzig som även här på bortaplan vann stort senast, fyra gjorda mål mot ett Bochum som varit väldigt stabila på hemmaplan. Även det en insats som får värdet att bli intressant på Leipzig här tycker vi.

Köln ska dessutom nämnas är ett av seriens sämsta lag den här säsongen, de har lidit stort under hela säsongen och infinner sig först på en kvalplats med blott 3 vinster på 25 spelade omgångar. Otroligt svaga i år och addera därtill att de inte vunnit en fight här i seriespelet sedan den 3 februari. Den vinsten där dessutom är det deras enda vinst sedan den 1 december 2023.

Vi kan därför inte annat än att tro att Leipzig vinner här, de mår bra rent truppmässigt och det gör alltså inte Köln som kämpar med ett tufft skadeläge just nu. Så drömläge för gästerna här.

Köln kommer med all säkerhet till spel här utan sin ordinarie mittback i Timo Hubers som är avstängd, även deras anfallare, Thielmann är detta och som om det inte vore nog så fanns varken Maina eller Ljubicic med på träningen här i onsdags på grund av sjukdom. Ännu oklart ifall de hinner tillbaka här men missar de den här matchen så är det ett rejält försvagat Köln vi har att göra med på fredag. De saknar då fyra ordinarie lirare, två mittfältare, en anfallare och en mittback. Inte alls optimalt såklart för ett gäng som lider stort i dagsläget – dessutom har man alltså Diehl, Waldschmidt och Uth out sedan tidigare.

För Leipzigs del ser läget lite bättre ut får vi slå fast då de endast har Lukas Klostermann out här, mittbacken en viktig lirare men här har Lukeba gjort det bra i hans frånvaro och han är numer även varm i kläderna då han startat tre raka matcher här inför fredagen. Mot Darmstadt, Real Madrid och Bochum.

Med det sagt så tycker vi Leipzig (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till 2.02x insatsen hos No Account Bet är ett superspel härifrån, ett både sargat och formsvagt Köln här och det ska även nämnas att de har förlorat sju av tolv hemmamatcher den här säsongen. Blott nio mål framåt dessutom, det är den sämsta siffran i Bundesliga. 2-0 Leipzig säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se