Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayer Leverkusen - Qarabag


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-14 21:00
Land: Tyskland
Liga: Europa League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Qarabag det bättre laget sett till målchanser hemma i Baku i förra veckan och de hade även en 2-0-ledning intakt i paus. Sen kom Leverkusen tillbaka och Patrik Schick satte 2-2 i den 92:a matchminuten. Lär se lite annorlunda ut här på BayArena.

Så när att Bayer Leverkusen faktiskt förlorade sin första match under 23/24 här borta i Baku alltså men till slut lyckades de rädda ett resultat där och är alltså fortsatt obesegrade i och med de undvek ett nederlag i helgen när de besegrade Wolfsburg med 2-0 i Bundesliga. Det innebär såklart att deras siffror är sanslöst bra och ja, det är smått otroligt faktiskt vad Leverkusen gjort så här långt under 23/24. De har vunnit 21 av 25 ligamatcher och i Europa League har de vunnit ALLA sina matcher förutom den i Baku då, sex vinster och ett kryss och vi bör därför rimligt därför kunna utgå från att de vinner här hemma på BayArena nu när returen väntar.

Vi tänker att ett Bayer Leverkusen som i princip redan vunnit Bundesliga här högt prioriterar Europa League och DFB Pokal och att de i sin tur går för trippeln den här säsongen, det är kapabla att vinna alla tävlingar, det råder det inga som helst tvivel om och vi ser de även som favorit här i EL alltså. Till och med före ett Liverpool och det har lite att göra med att de slåss om ett ligaguld i Premier League.

Därför kommer vi också att välja Leverkusens sida här på torsdag, det raka spelet är däremot intressant men kombinerar vi det med ett underspel, så blir saker och ting väldigt intressanta. Under 3.5 mål känner vi är ett bra spel här också alltså, därför att Qarabag bara kommer att ha en plan här, dvs att försvara sig och försöka hålla just 0-0 här så länge det går. Så länge de har det resultatet är de med trots allt och de har som bekant lyckats spela jämnt mot Alonsos lagbygge, i förra veckan men även tidigare då Leverkusen och Qarabag lirade i samma EL-grupp här under hösten. Där vann förvisso Leverkusen med 5-1 hemma, men på bortaplan slutade det hela bara 1-0 och närmre det sista resultatet tänker vi alltså att vi komma att landa här på torsdag. Varför? Det är trots allt sällan Leverkusten vinner med 4-0 eller 5-0, utan de har gjort två mål exakt i fem raka matcher nu och här i en retur räknar vi ändå med att de kommer att prioritera att först och främst kontrollera matchen, så 2-0, max 3-0 ser vi här inför helgens tuffa bortafight mot Freiburg. Inte mycket mer än så. Leverkusen ska nämnas bara har släppt in nio(!) mål på hemmaplan den här säsongen (Bundesliga & EL inräknat). Hur många matcher de lirat? 16.

Boniface och Arthur är fortsatt Bayer Leverkusens två enda avbräck här och det måste vi slå fast är perfekta förutsättningar numer, trots Bonifaces alla mål under hösten. Han har inte lirat fotboll sedan den 20 december trots allt. Därför bästa möjliga lag här säger vi från Leverkusens sida och enligt trovärdiga rapporter från Tyskland kommer Alonso just att forma bästa möjliga elva här, bortsett kanske från på någon enstaka position, de prioriterar som sagt Europa högt och har utrymmet till att göra det då de har hela 10 poäng ner till Bayern.

Qarabag får här tillbaka Elvin Cafarquliyev och Julio Romao som båda missade det första mötet på grund av avstängning och kliver därför också in med starkaste möjliga manskap här på torsdag. Mycket positiva förutsättningar för bortalaget därför.

Så vi räknar ändå med att Qarabag står upp relativt bra här men att Leverkusen någonstans kontrollerar det hela från start till mål och vinner med 2-0 eller 3-0. De släpper som sagt in väldigt få mål här hemma tyskarna, så Leverkusen & under 3.5 mål testas därför till superfina 2.23 x insatsen hos Speedybet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se