Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - PSV


Spela!
Datum: Onsdag 2024-03-13 21:00
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 2.13
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

1-1 här inför onsdagens retur i Tyskland där Dortmund den här gången kliver in som värd. Det fäller avgörandet här tror vi. Starka hemma detta Dortmund och numer även skadefria.

En match PSV nog ändå borde ha vunnit hemma i Eindhoven för att lösa avancemanget här, men efter 1-1 där och i en match de dessutom fick med sig en tveksam straff så ser vi de inte framme i kvarten här i Champions League längre. Drömläge här för Dortmund snarare att faktiskt lösa det här nu hemma inför sina egna supportrar och här på Signal Iduna Park vet vi att de är starka och att stämningen kommer att vara magisk.

Det tror vi fäller avgörandet i den här åttondelsfinalen, även det faktum att Dortmund varit betydligt stabilare här under våren och verkligen steppat upp talar för hemmavinsten. De har bara förlorat 1 av sina 15 senaste matcher sett till alla tävlingar och kliver även in här med två raka vinster, målproduktionen har man också fått fart på och de går verkligen att känna igen ur den aspekten igen efter en svag höst. 21 mål på deras 10 senaste fighter alltså, och det känns betryggande här inför en investering på onsdag.

PSV Eindhoven vet vi håller på med något otroligt borta i Eredivisie där de är fullständigt överlägsna med resultatraden 22-3-0, 80-13, och det är siffror man verkligen inte skojar bort. Absolut är det så att de steppat upp sett till i fjol och att de även är ett jättefint fotbollslag men motståndet i Nederländerna måste vi samtidigt slå fast är någonting annat än CL. Så är det bara. Mer relevant att därför titta på hur de uppträtt här i Champions League och här är resultatraden som bekant helt annorlunda, en vinst hemma och två kryss i gruppspelet, och borta plockade man fyra pinnar, i en grupp med bland annat Sevilla och Lens. Ska dessutom nämnas att Sevilla och Lens infann sig under nedflyttningsstrecket i La Liga och Ligue 1 just när de matcherna ägde rum och därför ska vi trots allt vara lite försiktiga kring PSV:s fantastiska siffror i Eredivisie.

Även relevant att lyfta här att PSV har ett kryss mot Feyenoord här den 3 mars, ett kryss mot Dortmund hemma som sagt, 1-1 mot Ajax och ett urtåg ur holländska cupen efter en förlust mot Feyenoord. Samtliga dessa resultat sedan den 24 januari. 10 matcher har man lirat sedan dess, 5 vinster och 5 kryss. Så absolut ett mänskligt PSV vi har att göra med och mönstret är tydligt, så fort svårighetsgraden höjts, så har man faktiskt haft det kämpigt med att vinna sina fighter.

Dortmund kliver i princip in här i onsdagens fight med bästa möjliga förutsättningar då man alltså bara har Haller och Bamba out på onsdag, Haller med blott 354 minuter den här säsongen och Mamba har samtidigt gjort 45 minuter och just det här truppläget är såklart också en anledning till att vi ser värdet i Dortmund här. De har haft det otroligt tufft med skador egentligen under hela hösten och har haft uppåt mot 10 namn uppsatta på en skadelista sedan säsongen drog igång, men trots vann man alltså dödens grupp i Champions League. Otroligt imponerande, och resultaten har nu i linje med att spelare kommit tillbaka från skada även varit allt mer positiva i Bundesliga. Så därför ett Dortmund vi också litar på här och rutinen har de som bekant även massvis av från dessa sammanhang.

PSV kommer till spel definitivt utan Noa Lang här och har även frågetecken på Veerman och Saibari som båda är osäkra till spel efter att ha missat helgens match mot GA Eagles. Tunga avbräck i sådana fall får vi slå fast då Veerman står noterad för 3 mål och 11 assist den här säsongen. Saibari för 5+4.

Därför läge här att hugga Dortmund till 2.13x insatsen hos ComeOn känner vi, allt över i alla fall 2.05 är bra här då Dortmund numer har en frisk trupp att jobba med, obesegrade dessutom på Signal Iduna Park i gruppspelet och då var det ändå PSG, Milan och Newcastle som var på besök här. Vi säger 2-1 Dortmund här på onsdag. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se