Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Inter


Spela!
Datum: Onsdag 2024-03-13 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Oavgjort i halvtid
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

1-0 Inter inför onsdagens retur här i Madrid men absolut att ett annat Atletico är att vänta här. Atletico med 16 vinster av 17 möjliga här på Wanda (La Liga & CL inräknat). Noll förluster.

Den åttondelsfinalen man kanske mest såg fram emot så här på förhand och det första mötet i Milano levde trots endast ett mål helt klart upp till förväntningar i vår värld, ett superstarkt Inter där på San Siro och de är även tack vare vinsten stora favoriter till att nu ta sig vidare härifrån. Vi är dock försiktiga med att slå fast att det kommer att bli just Inter då Atletico som ingressen antyder är ett helt annat gäng här på Wanda Metropolitano.

Och det är minst sagt otroligt hur stor skillnaden faktiskt kan vara på ett lags prestationer på hemma-och bortaplan, Atletico sticker ut som allra mest här, till och med i hela Europa gör man detta då man alltså har vunnit alla La Liga-matcher här hemma, förutom en och den fighten man tappade poäng mot var mot Getafe den 19 december, i en match man alltså fick syna det röda kortet redan i den 38:e matchminuten. 3-3 slutade det mötet efter att Getafe fått in en kvittering i den 93:e matchminuten. Säger inte det allt om deras otroliga hemmafacit? 3-1-vinst mot Real Madrid – och även 4-2-vinst över Real här hemma i Copa del Rey. Även här i Champions League har man gått rent på hemmaplan och då ska vi nu alltså demonstrera skillnaden tydligt här, så här ser Atletico Madrids facit samtidigt ut på bortaplan (La Liga & CL inräknat): 17 spelade matcher, blott 5 vinster. Otroligt.

Vi bör därför kunna utgå från att Inter får det lite tuffare här i Madrid i den här returen, de ska fortsätta gälla som favorit här såklart i och med hur bra de är just nu, de kanske till och med är bland de tre bästa lagen i världen just nu, garanterat i alla fall topp 5 här säger vi, men lite tuffare bör det alltså kunna bli här. En jämnare fight rent spelmässigt där Inter kanske till och med lirar lite mer avvaktande här under inledningen. De kan trots allt spela på ett resultat vilket är tacksamt, lira med ett stort tålamod och hugga när väl lägena ges och det är nog den bästa approachen man faktiskt kan välja här också. Därför ser vi alltså ett kryss här i halvtid som ett väldigt rimligt utfall, vi vet att Inter är helt otroliga bakåt just nu, de har bara släppt in 13 mål i Serie A den här säsongen och detta på 28 spelade matcher och därför är ett Atletico-mål allt annat än en garanti här. Ska något lag stoppa den här starka Atletico-offensiven på Wanda, så är det väl ändå Inter? 0-0 i halvtid är därför ett superrimligt utfall här på onsdag.

Griezmann och Gimenez ska vara tillbaka här för Atletico på onsdag och det är såklart helt avgörande om det hela ska gå för Atletico, just Griezmann blir en nyckel här och som vi ser det, måste han lira minst 45 om det ska vara möjligt med ett avancemang. En klasslirare som behöver steppa fram här. Men enligt rapporter, sägs de båda alltså hinna tillbaka som det ser ut i dagsläget och det innebär att bara Lemar, Azpilicueta och Vitolo saknas här – de alla har varit out ett bra tag här nu dessutom. Så bra förutsättningar för att mäta sig med detta Inter.

För Inters del ser Arnautovic ut att missa det här mötet på grund av en skada i baksidalår, även Augusto missar här och sedan tidigare är även Cuadrado och Sensi borta.

Med det sagt så även ett starkt Inter här alltså och det bör kunna tala för att man fortsatt är tuffa att få hål på, 0-0 säger vi därför här efter 45′ och klickar därmed in krysset i halvtid till fina 2.10x insatsen här hos No Account Bet. Mycket bra värde med allt över 2.05 här i och med vilken matchbild vi kommer att få se här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se