Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Napoli


Spela!
Datum: Tisdag 2024-03-12 21:00
Land: Spanioen
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 1.92
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

1-1 här inför returmötet i Barcelona och här hemma, räknar vi med att Barca gör jobbet. Vilade ett par lirare här närmst i helgen och Napoli imponerar inte.

Barca absolut långt från på topp här under 23/24 och de nämns inte ens som en kandidat till att vinna Champions League i år och det med all rätt såklart, då de helt enkelt brister på alldeles för många plan för kunna utmana ett Man City eller Real Madrid här framöver. Men absolut att de är bättre än Napoli i vår värld, det tycker vi är självklart såhär i mars månad och även efter det första mötet som gick av stapeln i Neapel för tre veckor sedan.

Därför även en bra idé att faktiskt rygga Barcelona här hemma på tisdag till 1.92x hos Bethard, de är starka hemma på spanska östkusten där de har vunnit 14 av 18 matcher den här säsongen. 42 mål dessutom på de 18 matcherna och det är en betryggande siffra inför en investering här. 14 av 18 vinster, det får vi väl ändå slå fast är jättebra?

Och ännu bättre känns faktiskt en investering i Barca när vi tittar närmre på hur många matcher Napoli faktiskt tappat poäng under årets säsong, i Serie A lyder facit 16 poängtapp av 28 möjliga och även fastän de må ha stabiliserats en aning under våren här så är de fortsatt inget lag att backa, inte ens mot motstånd från den nedre delen av tabellhalvan i Serie A. Fortsatt är det så alltså, Napoli fick bara med sig 1-1 här mot Torino på hemmaplan i helgen och har även tapp mot Cagliari och Genoa här under de senaste veckorna. Det är inte alls imponerande och bekräftar bara att de fortfarande har en lång resa tillbaka till den absoluta toppen i Italien, att de infinner sig först på en sjundeplats i Serie A säger väl egentligen allt här? 15 poäng bakom ett Milan som inte varit sådär jättebra i år. Därför ser vi inte Napoli ta sig vidare från den här åttondelsfinalen på tisdag. Barca är bättre för dagen och lirar hemma. 2-1?

Barcelona har en del utmaningar framför sig här, både inför tisdagen men även framöver då man har både Frenkie De Jong och Pedri out här fram till ungefär i mitten på mars månad och i början på april. Det är tunga avbräck och sedan tidigare vet vi även att Raphinha, Ferran Torres, Balde och Gavi är out. Inte alls optimalt såklart men här finns superviktiga Gundogan som verkligen varit en av Barcas bästa spelare den här säsongen, om inte den bästa och att han finns med på banan här från start, känns betryggande. Christensen och Lopez lär inleda bredvid tysken här på tisdag och längst upp i banan kommer vi att få se Lewy, Lamine Yamal och Felix. En fronttrio som vi verkligen räknar med här, Yamal i otroligt fin form och dessutom med ett drömmål här närmst mot Mallorca och Lewandowski blev utvald till månadens spelare i La Liga i februari månad. Viktig detalj det, att Lewy växlat upp.

För Napolis del missar definitivt Cajuste och Ngonge det här mötet och Rrahmani är i riskzonen här då han klev av banan skadad mot Juve och inte lirade mot Torino här i fredags. Annars är truppen intakt här för Francesco Calzona.

Så rent skademässigt går det att argumentera för att det är fördel Napoli här men vi räknar med att Barca löser det här ändå, de är det bättre kollektivet och vinner mycket fotbollsmatcher i Spanien, även fastän de har en svagare säsong. Dessutom är de obesegrade i åtta raka matcher och det är ett kvitto på någonting i alla fall då de trots allt lirat borta i Neapel och även mot ett av La Ligas bästa hemmalag i Athletic Bilbao. Ska även nämnas att Barca verkligen fått ordning på försvaret här under de senaste veckorna, hållit nollan intakt i 285 minuter nu.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se