Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - FC Porto


Spela!
Datum: Tisdag 2024-03-12 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 1.97
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

1-0 Porto här inför tisdagens retur i åttondelsfinalen i Champions League men absolut att Arsenal fortsatt är stora favoriter, vi räknar med de här hemma i London.

Arsenal noterades för en åttonde raka vinst i Premier League här i helgen och det var en vinst som verkligen satt långt inne, Brentford stod upp väl och kunde med hjälp av Ramsdale komma tillbaka till 1-1, innan Kai havertz satte dit avgörandet i den 86 matchminuten. En tuff fight och en trea som satt långt inne alltså men absolut en vinst vi tänker stärker Arsenal ytterligare här inför Porto. En nyttig påminnelse endast om att en match vara i 90 minuter och att man ständigt är med så länge domaren inte blåst av matchen. Det tror vi är en detalj som mycket väl kan vara avgörande här i tisdagens Champions League-retur.

För lite farligt är det trots allt, om man nu ska leta efter nackdelar i en 5-0-vinst eller 6-0-vinst, att man inte sätts på större prov rent mentalt, utan att det hela är avgjort redan efter 30 minuter och att man sedan endast kan ha kul. Här mot Porto kommer någonting annat att krävas, fler moment som blir viktiga rent mentalt här om Porto visar sig göra mål exempelvis eller om det står 0-0 efter 45 spelade. Då kommer Arsenal behöva vara starka rent mentalt, fortsätta lira med ett stort tålamod och trycka på med tron om att det till slut kommer att lossna. För här är verkligen vinna eller försvinna för Arsenal efter förlusten i Porto för tre veckor sedan.

Och det tror vi alltså Arsenal till slut löser, dvs vinner den här åttondelen och i sin tur tar sig vidare till en kvart. De är så pass bra just nu och skadeläget även det positivt med i princip en helt frisk trupp. Här hemma vet vi dessutom att Arsenal har varit otroliga med resultatraden 11-2-1, 36-13(!) i Premier League och med raden 3-0-0, 12-0 i CL-gruppspelet. De målen är så pass många och vinsterna likaså, och det tänker vi Porto inte kommer att kunna stå emot här på tisdag. Uppgiften är lite för stor känner vi och även fastän defensiven är bra hos portugiserna, så kommer det att smälla till slut. Inte fem gånger, men minst två gånger i alla fall och därför vinner även hemmalaget den här matchen.

Martinelli är ett frågetecken här inför tisdagen efter att ha missat mötet mot Brentford här i helgen och det återstår därför att se ifall han finns med i en trupp här eller inte. För Tomiyasu kommer nog det här mötet för tidigt och han förväntas därför först göra comeback här efter landslagsuppehållet. Raya därmed tillbaka i målet här – och Timber är som bekant out sedan tidigare.

För Portos del missar fortsatt Zaidu Sanusi, Ivan Marcano och Gabriel Veron spel här men en glädjande nyhet för Sérgio Conceição är att Taremi är tillbaka och spelredo efter att ha missat det första mötet. Tung lirare det här och kommer att bli ett vapen för Porto att använda – kanske inte med från start men minuter kommer iraniern att få.

Med det sagt så tänker vi att vi inledningsvis i alla fall kommer att få se en något tillknäppt tillställning här, Porto lär kunna stå emot bra i början i alla fall men absolut att man kommer att vara slutkörda när vi närmar oss minut 70 här. Så 2-0 tänker vi här, men inte mer utan Porto är ett defensivt starkt lag och nollade trots allt det här Arsenal senast. Dessutom kommer de att kriga för varje millimeter här, och brukar kunna göra det bra. Vi gillar därför Arsenal & under 3.5 mål här till nästan dubbla degen hos No Account Bet. Bra värde, trots under 2.00x alltså. Taget!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se