Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/3


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-07 18:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 10. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 18:44.

Europatipset med fullt fokus på Europa League och Conference League. Åttondelsfinalerna rullar igång här och det är det första mötet av två som gäller.

1. Sparta Prag – Liverpool, X2

Årets match för detta Sparta Prag som lär se sin stora chans när ett skadedrabbat Liverpool tittar förbi här, dessutom väntar Manchester City för Klopps mannar på söndag och vi har därför svårt att se att Klopp ska riskera ens en lirare här. Ungt lag lär ställas fram. Krysset därför ett tecken att ha med här när Liverpool streckas jättehögt.

2. Roma – Brighton, 1X

Roma numer ett lag med energi och självförtroende igen i och med Rossi in, sen kommer vi heller inte från att de spelar bättre och dessutom en vägvinnande fotboll. Fin form här nu och här på Stadio Olimpico är man därför en befogad favorit mot ett sargat Brighton. Roma backas, men krysset är spännande när Roma närmar sig 70%.

3. Milan – Slavia Prag, 1

Veckans bank säger vi när Milan entrar San Siro och ställs mot tabelltvåan från Tjeckien, vi nöjer oss vid ettan här och räknar med att Milan vinner tryggt. 80% bara rimligt här.

4. Benfica – Glasgow Rangers, 1

Benfica tappade inte ett poäng här hemma under februari månad och är minst sagt pålitliga, har dessutom ett tydligt uttalat mål om att vinna Europa League och vi räknar med att de tar sig långt. Glasgow Rangers det sämre laget här. Spiken rimlig till den höga procentsatsen.

5. Marseille – Villarreal, 1X

Marseille har ännu inte förlorat en match på Stade Vélodrome i Ligue 1 den här säsongen och det säger allt om deras förmåga här, kliver ofta in som ett annat lag i jämförelse med hur det ser ut på resande fot och det tror vi räcker till minst ett kryss mot Villarreal. Villarreal dessutom med en av sina svagare upplagor i La Liga. 1X känns bra.

6. Freiburg – West Ham, X2

Bra läge att faktiskt titta till höger här när ett formsvagt Freiburg står som knapp favorit mot West Ham, blott en vinst har det blivit på de åtta senaste och svackan är en verklighet för deras del. Glider snabbt ner i en Bundesliga-tabell nu och bara rätt därför att hålla West Ham högre här. Löser ett kryss här i alla fall. X2!

7. Qarabag – Bayer Leverkusen, 2

Kan vi annat än att backa Leverkusen fullt ut här? Knappt. De streckas högt här dock och det kan därför kanske vara läge att fylla på men vi väljer till slut att stanna vid tvåan. Skillnaden är så pass stor här och Leverkusen kan tuffa på här i Europa League nu när de har 10 pinnar ner till Bayern. Det är en detalj att ta hänsyn till.

8. Ajax – Aston Villa, 1X2

En fin match att helgardera känner vi då Villa ställs fram som klar, klar favorit här i Nederländerna. De må vara bättre och har en fin säsong i PL, samtidigt som Ajax upplever en av sina sämsta upplagor i Eredivisie på länge, men Europa är Europa och här står dörren ständigt öppen för andra mönster. Vi vill jobba ettan här till under 20%, Ajax kan Europa och vi ser därför hemmavinsten som möjlig. Däremot är Villa det bättre laget just nu, svårt att komma ifrån det.

9. Molde – Club Brugge, 1X

Molde gjorde sex mål på Legia Warszawa över 180 minuter och norska klubbar börjar onekligen etablera sig här i slutspelen i Europa. Vi ser därför ett norskt avancemang härifrån och har alla anledningar att tro att hemmaplansfördelen i alla fall spelar en avgörande roll i båda matcherna. Club Brugge har bara vunnit 6 av 14 bortamatcher i Pro League. 1X klickas in.

10. Royale Union SG – Fenerbahce, 1 2

Fenerbahce det bättre laget här i vår värld men frågan är vart deras fokus ligger när de har en glödhet guldstrid mot Galatasaray borta i Super Lig att ta hänsyn till. Kan vara så att de tappar kraft här i Europa, vi stänger därför inga dörrar här utan gaffeln är det mest spännande valet.

11. Servette – Viktora Plzen, 1

En fin spik här till under 50% tycker vi och jobbar hellre skrällar på andra håll än att fylla på i match nummer 11, hemmaplansfördelen räknar vi helt enkelt med fäller avgörandet i det här på förhand täta dubbelmötet.

12. Sturm Graz – Lille, X2

Lille en rimlig favorit att backa då skillnaden är uppenbar här, vi räknar med att de i alla fall löser krysset här och sen vinner i Frankrike, eller att de faktiskt redan avgör det här i Österrike. Det vore inte direkt överraskande. X2 däremot superstabilt och känns jättebra.

13. Dinamo Zagreb – PAOK, 1X

Ett otroligt jämnt dubbelmöte vi har framför oss här och vi går därför på hemmaplansfördelen här i Kroatien, Dinamo Zagreb förlorar inte alls många matcher här hemma, utan brukar kunna stå emot riktigt tufft motstånd. PAOK dessutom mycket bättre på grekisk mark. 1X här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se