Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sparta Prag - Liverpool


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-07 18:45
Land: Tjeckien
Liga: Europa League
Spel: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 1.84
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Sparta Prag entrar det här dubbelmötet mot Liverpool med tron om att det är möjligt att ta sig vidare härifrån, helt säkert är det så. Ett hemmalag som kommer att gå för det.

Är det någon gång Sparta Prag ska besegra Liverpool är det väl egentligen här på torsdag, hemma i Prag i en åttondelsfinal i Europa League. Liverpool mitt inne i en guldstrid i Premier League där de dessutom är det jagade laget, med kanske de två bästa lagen i världen precis bakom sig. Dessutom med ett skadeläge som är allt annat än optimalt och här närmst mot Nottingham Forest var man så nära på att tappa poäng mycket på grund av just det intensiva spelschemat och det tuffa truppläget.

Liverpool ställs även mot Manchester City här om bara några dagar, en tuff, tuff fight som väntar där och såklart är det så att man har den fighten på minnet redan nu. Lirare som är på väg tillbaka, en sådan som Salah exempelvis har vi därför väldigt svårt att se ska lira här mot Sparta Prag, det vore bara konstigt om Klopp ställde fram honom och andra lirare som faktiskt haft känningar här i veckan.

Det Liverpool bör ändå Sparta Prag ha saker och ting att säga till om, de är otroligt starka här hemma och har i princip vunnit alla sina matcher den här säsongen på hemmaplan. 11 vinster av 12 möjliga har man här i ligaspelet, 0 förluster. Sju poäng av nio möjliga i gruppspelet i Europa League. Det här är ett väldigt välmående lag som spelar en av sina största matcher här på torsdag, den klart största den här säsongen och vi räknar därför också med att de Liverpool en ordentlig fight. Sen talar såklart det mesta för att Liverpool till slut drar det längsta strået även här, lite som mot Forest här närmst i helgen men absolut att vi ser ett målglatt Sparta Prag i alla fall näta på torsdag. De har gjort 32 mål på 12 hemmamatcher i ligaspelet och gjorde fyra mål på Galatasaray här i Prag senast i playoff-rundan. Liverpool vet vi även har en del frågetecken i defensiven, ett försvar som består av Gomez, Quansah, Van Dijk och Tsimikas går helt klart att överraska och det räknar vi alltså med att Sparta Prag gör.

Sparta Prag får tillbaka sin kapten Krejci, Birmancevic och Rynes här som alla missade mötet mot Galatasaray senast, tre otroligt viktiga lirare i detta laget och ofta helt avgörande får vi slå fast. Därför supernyheter för hemmalaget, helt klart är det så. Det lär bidra till att tron ökar ytterligare inför den här åttondelsfinalen, harmoni råder sedan tidigare och nu ska man även skriva historia här genom att slå Liverpool. Så ett ordentligt boostat hemmalag som lär vilja ge fansen någonting extra. Det är en småknepig uppgift för ett sargat Liverpool, så är det.

Liverpool kommer till spel här utan Matip, Doak, Jota, Alexander-Arnold, Thiago, Jones, Becker, Bajcetic och Gravenberch. Vi utgår då också från att Salah inte lirar här, av tidigare nämnda skäl. Så ett tungt skadeläge här för Klopp trots att man fick tillbaka Nunez, Endo och Szoboszlai här närmst, ett lag som verkligen har tömt energidepåerna här under de senaste veckorna.

Med det sagt så ser vi verkligen Sparta Prag näta här på torsdag och gillar därför också per automatik över 2.5 mål & BLGM – Ja till 1.84x insatsen hos Speedybet, Liverpool är trots allt på många sätt en målgaranti och 2-1 bör vara ett rimligt utfall här. Åt något håll. För visst kan Sparta Prag vinna det här mötet när kanske Liverpool kliver in lite ofokuserade? Kanske. Vi tror på mål åt båda håll i alla fall och räknar med att få se minst tre mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se