Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Roma - Brighton


Spela!
Datum: Torsdag 2024-03-07 18:45
Land: Italien
Liga: Europa League
Spel: 1
Odds: 2.18
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Supertrevlig åttondelsfinal här i Europa League när Roma och Brighton gör upp över 180 minuter. Vi håller Roma högre för dagen och räknar med att de vinner här i Rom.

Roma ett välmående lag numer under Daniele De Rossi med sju vinster av nio möjliga här sedan den 20 januari och det ser absolut bättre ut nu än under Mourinho. Det är bara att slå fast direkt att laget lirar med ett helt annat typ av självförtorende och att man är betydligt mer svårlästa och väloljade i en offensiv. Mer kreativitet och mer vägar, det är känslan när Roma anfallare numer och här hemma vet vi dessutom att de är som allra starkast.

Roma är därför i vår värld en befogad favorit i den här åttondelsfinalen, förvisso ett Premier League-motstånd som tittar förbi här och det betyder per automatik en stor uppgift, men absolut att vi håller Roma högre än De Zerbis Brighton i dagsläget. Roma mår bra och vinner matcher och det gör inte Brighton, engelsmännen har förlorat fyra av sina sju senaste matcher sett till alla tävlingar och addera därtill att de vunnit blott tre matcher sedan i början på januari månad. Vilka lag man besegrat? Stoke och Sheffield United (x2).

Därför en jättebra idé här i vår värld att faktiskt välja Romas sida hos No Account Bet, värdet är minst sagt fantastiskt och är i vår mening i alla fall spelvärt ner till 2.00x. Det är ungefär där vi hade räknat med att ett odds skulle ligga i och med hur bra Roma ser ut just nu. Det är dessutom inte bara det utan de har ett flertal lirare som verkligen hittat rätt, Dybala och Lukaku gjorde både mål här närmst i storvinsten över Monza och i matchen innan det noterades Dybala för ett hattrick. Viktiga detaljer, även att Azmoun hittat rätt är positivt, Pellegrini gör mål och även Paredes gör detta och allt detta får verkligen värdet på Roma att sticka ut här inför torsdagens fight i Rom.

Kristensen, Karsdorp och Tammy Abraham missar alla tre den här matchen för Romas del men resten av truppen är intakt och det får vi slå fast är positiva förutsättningar för hemmalaget. Rossi förväntas även ställa fram bästa möjliga lag här nu när åttondelsfinalerna rullar igång, en titelmöjlighet trots allt och en fin sådan säger vi när Roma dessutom kan säkra CL-spel via Europa League.

Pedro, Mitoma, March, Hinshelwood och Milner är Brightons avbräck inför torsdagen och Pedro, samt Mitoma här är tunga avbräck, helt klart är det så då laget lider stort utan främst brassens mål och är absolut betydligt mindre tunga att möta utan honom på banan. Mitomas klass känner vi också till och de två detaljerna får verkligen en investering i Roma att kännas jättebra.

Roma att vinna till 2.18x hos No Account Bet är helt enkelt för bra för att inte testas, vi tycker verkligen det då Roma är ett av Serie A:s starkaste lag sett till en hemmatabell och när det kommer till Europa har de dessutom betydligt mer erfarenhet. Det ska vi heller inte underskatta, ständigt en detalj som spelar roll här. Det ska även nämnas att Brighton bara har vunnit 4 av 14 bortamatcher i Premier League den här säsongen. Förlorat hälften. Roma till 2.18x därför superbra här säger vi. 2-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se