Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - FC Köpenhamn


Spela!
Datum: Onsdag 2024-03-06 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 2.16
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Skillnaden för stor här på Etihad Stadium för att det ska kunna bli match av det här, vi räknar med att City gör historien kort med FCK på onsdag. 3-0 här.

3-1 Manchester City här inför returmötet på Etihad Stadium och vi alla är nog överens om att den här åttondelsfinalen redan är avgjord, skillnaden är så pass stor och ledningen verkligen intakt, så att det verkligen inte finns en enda dörr öppen för FCK här inför. Gör de ett tidigt 1-0 så är de fortsatt väldigt långt ifrån och vi räknar därför snarare med att Man City bara vinner tryggt igen. Av bara farten.

För den farten vet vi att Manchester City har uppe, de vinner match efter match nu och verkligen alla spelare ser ut att ha hittat formen lagom till våren och avslutningen här framöver. Lite som Manchester City brukar se ut här i mars månad alltså. De har vunnit 15 av sina 16 senaste matcher sett till alla tävlingar och Phil Foden är kanske Premier Leagues bästa spelare just nu, då har man sparkapital i en viss Haaland vill vi påstå som inte sett helt 100-procentig ut. KdB vilas lite här och där dessutom, vilket bara bekräftar Manchester Citys stora kvalité.

Vi ser därför Manchester City till och med köra över Köpenhamn här på onsdag även fastän förutsättningarna kanske inte riktigt talar för det. Visst är skillnaden stor och alla är överens om att City vinner, men här tycks många ändå vara inne på att Man City kanske vinner med 1-0, max 2-0 eftersom att Liverpool väntar i helgen. Att man bara spelar av det här mötet vid 1-0, snarare än att gå framåt och riktigt så tror vi inte den matchen utvecklar sig. Klasskillnad på alla plan här och alla fotbollsspelare ser alltid lite extra fram emot en Champions League-afton, det tror vi kommer att resultera i att Manchester City vinner med minst tre mål på onsdag. 1-0 under fösta 45, och sen ramlar även 2-0 och 3-0 in innan domaren blåser av den här returen.

Manchester City har bara en spelare uppsatt på en skadelista inför onsdagen och det är Jack Grealish, inga andra avbräck alltså, varken avstäningar eller andra frågetecken och vi vill därför påstå att man entrar det här mötet med bästa möjliga förutsättningar. Otroligt viktigt såklart när Liverpool väntar här i helgen och mer CL-fotboll väntar framöver. City ser verkligen ut att vara redo för utmaningen här att kliva om Liverpool i Premier League och vi är inne på att de redan gör det här på söndag.

För Köpenhamns del ser Lukas Lerager, Theo Sander, Davit Khocholava och Viktor Claesson alla ut att missa det här mötet och Rasmus Hojlund är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Tungt tapp här får vi slå fast direkt om Claesson inte kommer till spel, ständigt en lirare som ger sitt allt i 90 minuter, oavsett hur förutsättningarna faktiskt ser ut. Så här tappar man isåfall mycket energi på banan och här på Etihad Stadium vet vi att varje enhet energi behövs, att varje meter behövas täckas.

Med det sagt så tänker vi att Manchester City på nytt vinner relativt enkelt här, FCK är alldeles för tunna och gör bara City 1-0 under första 45, räknar vi med att de vinner med tre mål eller fler. De snittar exakt tre mål per match här i Champions League på Etihad och i PL vet vi också att deras målsnitt är imponerande. 3-0 säger vi därför och klickar in City (-2.5 asian handicap) till superfina 2.16x insatsen hos Speedybet. Bra värde här med allt över 2.00.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se