Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - PSG


Spela!
Datum: Tisdag 2024-03-05 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 2 (dnb)
Odds: 1.91
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

2-0 PSG här inför tisdagens retur i San Sebastian och vi ser inte ett så här pass formsvagt Real Sociedad vända på det här, de har förlorat fyra av sina sex senaste matcher och tappat all form av fart. PSG vinner på nytt?

Real Sociedad hade i princip bara en plan borta i Paris för tre veckor sedan, att stå emot och spela till sig ett oavgjort resultat. Det funkade som bekant inte och PSG lyckades till slut vinna väldigt komfortabelt får vi slå fast och 2-0 här nu, innebär tror vi, att Real Sociedad inte kommer att palla det här – trots spel på hemmaplan alltså.

För det vi har fått se av Real Sociedad här under de senaste veckorna är verkligen alarmerande insatser, otroligt svaga 90-minutare där man verkligen blivit sämre på alla plan. Sett till defensiven är man betydligt sämre än i fjol och rent offensivt saknar det alldeles för många pusselbitar, de har alltså bara gjort 37 ligamål den här säsongen och det är otroligt svagt. Hela 15 poäng upp till en fjärdeplats dessutom, vilket även det säger någonting.

Så vi tänker verkligen att PSG bör ha en god chans att vinna på nytt här, de kliver som sagt in med ett 2-0-resultat och det tror vi bara kommer att passa de alldeles utmärkt. Ganska så härliga förutsättningar här för deras del, de kan avvakta samtidigt som Real Sociedad behöver jaga mål och sen är det bara att ställa om när läget ges, vi har svårt att se att ett Real Sociedad som är så här formsvaga (med blott en vinst på de nio senaste matcherna) ska fixa den balansen här mot ett så pass bra motstånd. Och det är heller inte så att Sociedad kryssat jättemycket här på slutet, utan de har förlorat fyra av sina sex senaste fighter. Självförtroendet därför inte alls på topp här inför tisdagen.

Barrenetxea, Odriozola, Merquelanz, Munoz och Fernandez är alla out här för Real Sociedads del och Elustondo är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Så helt okej förutsättningar för hemmalaget får vi slå fast där en Munoz och Barrenetxea out kan kännas lite, men där Alguacil fortsatt kan forma ett starkt lag med Zubimendi, Mendez, Le Normand, Kubo och bland annat Merino här. Viktigt även att Oyarzabal är skadefri.

För PSG:s del missar Pereira, Kurzawa, Skriniar, Rico och Kimpembe det här mötet, men resten av truppen är intakt och här kan vi nog ändå räkna med att Enrique behåller en Mbappe på banan hela vägen in – tillskillnad från hur det sett i ligaspelet här på slutet. Champions League vill PSG vinna och det gör man inte utan Kylian Mbappe. Och just den liraren får PSG (dnb) att bli intressant tycker vi, visst har man ett par avbräck här i ett försvar men Real Sociedad har som sagt varit otroligt svaga framåt och skapade ingenting här mot PSG senast heller. Vi utgår från att de kämpar vidare med sin offensiv här också.

PSG (dnb) till 1.91x insatsen testas här hos speljätten ComeOn, jättefint värde i vår värld i och med formen på hemmalaget. Sociedad klarade inte ens av Mallorca här på hemmaplan senast, utan åkte ut ur Copa del Rey efter ett dubbelmöte mot dem i en semifinal. Det säger väl ändå något? Att man med en match kvar att lira till en final, inte fixar Mallorca. Direkt oroväckande – och extra mycket så då Real och Barca redan åkt ut ur cupen. Det var verkligen en bra titelchans för deras del. 1.91x är därför jättebra värde här. 2-1 PSG! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se