Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Barcelona


Spela!
Datum: Söndag 2024-03-03 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.80
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Superfin match här från La Liga under söndagskvällen, Barcelona reser västerut för spel mot ett hemmastarkt Bilbao. Slog Atletico med 3-0 här på San Mames i veckan. Tuff uppgift väntar Barca.

Verkligen på alla sätt och vis en kanonmatch som La Liga ställer fram här när ett otroligt bra Bilbao för stunden ställs mot Barcelona här och det bara skiljer åtta poäng lagen åt i tabellen här inför omgång 27. Bara åtta må låta fel, men absolut att Bilbao vid en vinst här rör om i en tabell och sätter stor press på Barcelona, då är det bara fem pinnar det handlar om och så ett Girona som kanske rycker, och där Atletico även de högst troligt kommer att närma sig. Supertabell då, och vi tror verkligen Athletic Bilbao kan vinna det här mötet.

För Bilbao här hemma är ett lag att räkna med, de är ett av seriens starkaste lag sett till en hemmatabell och de har alltså fortfarande bara förlorat en enstaka fight här på San Mames under 23/24. Mot Real Madrid i premiärrundan. Alltså har de gått 12 raka matcher utan att förlora här och vunnit 10(!) av de matcherna, trots detta får vi alltså 2.80x för det raka spelet på Bilbao, mot ett ganska så bortasvagt Barca får vi slå fast.

Barca vet vi har haft stora problem den här säsongen och de må vara på uppgång här nu med en fin form sett till de fem senaste omgångarna i La Liga, men de har samtidigt ställts mot Getafe, Celta Vigo, Granada, Alaves och Osasuna. Fyra vinster och ett kryss, men det ska nämnas att de lirade 3-3 mot Granada, avgjorde mot Celta Vigo med ett 2-1-mål först i en 97:e matchminuten via en straff och slog Osasuna med 1-0 på hemmaplan efter att gästerna i den matchen fick syna ett rött kort ganska så tidigt in i matchen. Efter timmen spelad ungefär. Därför höjs svårighetsgraden minst två snäpp här för Barca på söndag och rimligtvis bör de därför få det jobbigt, Bilbao krossade alltså Atletico Madrid här närmst i torsdags, semifinal handlade den fighten om och det var en returmatch som verkligen levde inför. Trots det 3-0 Bilbao där och de körde fullständigt över Simeones gubbar.

Ett jättetungt tapp här för Bilbao är det faktum att Nico Williams är avstängd och missar spel här, superfin mot Atletico här i veckan och en viktig lirare med sina 3+6 i La Liga den här säsongen. Men absolut också en lirare detta disciplinerade och kompakta kollektivet kan klara sig utan. Vivian out även det ett avbräck här, men bortser vi från dessa två ser ändå truppläget väldigt bra ut hos Bilbao.

För Barcelonas del är Ferran Torres, Balde och Alonso out här.

Så rent skademässigt kanske lite fördel Barca här ändå men det ska nämnas i samband med detta att Bilbao har haft sina avbräck under säsongens gång, vi vet att Inaki Williams representerade Ghana i afrikanska mästerskapen, men trots det flög detta Bilbao fram på San Mames. Just lillebrorsan Nico har även han missat en del spel den här säsongen, även en lirare som Berchiche och Sancet har periodvis missat spel men trots detta har man alltså resultatraden 10-2-0, 34-12 här efter premiärrundan. Ett otroligt facit. Och viktigast här är ändå att Guruzeta, Inaki och Berenguer alla är friska, lagets tre bästa målskyttar den här säsongen med 10 mål, 9 och 6. De tror vi blir avgörande här på söndag.

Vi klickar in Athletic Bilbao som vinnare och gör det till otroligt fina 2.80x insatsen hos Speedybet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se