Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tottenham - Crystal Palace


Spela!
Datum: Lördag 2024-03-02 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Tottenham -1.5 mål
Odds: 2.15
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Spurs med fem finnar upp till Aston Villa och fjärdeplatsen med matchen mindre spelad, de är i allra högsta grad med här och måste slå Crystal Palace. Det gör de.

Spurs med en överraskande förlust här hemma mot Wolves senast med 2-1 och trots ett jättestort bollinnehav, över 70% var det alltså Wolves som vann xG-fighten och till slut även matchen med sju avslut på mål kontra Spurs fyra. Det måste Ange åtgärda här och inbringa en större effektivitet framåt men det är heller inget de bör vara allt oroliga för i och med deras fina målproduktion framåt sett till hela säsongen.

Utan det var en svag fight av Spurs, men mot ett väldigt bra motstånd i Wolves får vi även slå fast, här på lördag sänks svårighetsgraden ett par snäpp och i samband med det bör vi rimligtvis kunna utgå från att Spurs plockar alla tre pinnar. Palace vet vi har stått för en svag säsong i år och Roy har nu klivit av och Glasner hoppat på istället, och det blev som bekant en perfekt start för Glasner när Palace slog Burnley här närmst med 3-0. Men vi ska vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av det mötet, Burnley fick syna ett rött kort efter halvtimmen spelad och det dröjde dessutom hela vägen fram till den 68:e matchminuten innan man fick hål på detta Burnley, på hemmaplan. Till slut rann det iväg och Palace vann med 3-0 men vi behöver helt klart se mer av Glasners Palace för att kunna avgöra var de står under österrikaren.

En sak vi däremot är att Spurs helt enkelt är det bättre laget och här hemma tänker vi därför att de nu, med en förlust i bagaget, reagerar. De vinner mycket matcher på hemmaplan och hade inför Wolves radat upp fem raka vinster här på Tottenham Hotspur Stadium och noterades dessutom för hela 14 mål i de fighterna. Att Spurs därför hänger tre här är inte alls omöjligt, utan vi lockas av asianmarknaden där ett intressant odds har ställts fram av No Account Bet. Supervärde till och med, vill vi påstå.

Sessegnon, Forster, Porro, Richarlison och Solomon är Tottenhams fem avbräck här inför lördagens fight och det får vi slå fast är okej förutsättningar rent truppmässigt, man har numer en Werner här eller Johnson som kan ersätta Richarlison – även fastän de kanske inte är helt optimala ersättare. Postecoglou kommer i alla fall att forma ett starkt lag här med Son, Kulusevski och bland annat Maddison i offensiven och viktigt är det även att Sarr och Bissouma är hela och friska.

För Palaces del ser läget en aning annorlunda ut, Doucoure, Holding, Guehi, Olise och Rak-Sakyi är alla fem definitivt out här och även Hughes, Andersen och Eze riskerar att missa det här mötet. Eze har funnits med på träningarna här under veckan och är på väg tillbaka men vi har samtidigt svårt att se att han kommer att starta här. 30 min kanske, inte mer än så i och med vad som hände med Olise.

Med det sagt så stor fördel Tottenham här i vår värld, de är i bra slag rent truppmässigt, lirar hemma och ställs mot ett bortasvagt Palace, Palace har inte vunnit en fight på resande fot sedan man besegrade Burnley på Turf Moor den 4 november och har sedan dess bara samlat på sig tre pinnar här. Vi säger hemmavinst 3-1 här och klickar in Tottenham (-1.5 asian handicap). Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se