Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Freiburg - Bayern München


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-01 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Bayern med stora problem på bortaplan här under de senaste veckorna, Freiburg har samtidigt gjort tio mål på sina fyra senaste matcher på Europa-Park Stadion.

Bayern München fortsatt åtta pinnar efter Leverkusen här i Bundesliga och allt talar i dagsläget för att det är just så här tabellen kommer att se ut efter 34 spelade omgångar. Med Bayern på en andraplats, bakom ett Leverkusen som kommer att ha brutit Bayern otroliga dominans här i Tyskland. Åtta pinnar är ett stort avstånd trots allt och vi ser inte hur Leverkusen ska kunna tappa det här, de är helt outstanding och är fortsatt under 23/24 obesegrade och här i ligaspelet står de alltså på 19 vinster av 23 möjliga med målskillnaden 59-16. Det är helt sanslösa siffror.

Bayern kommer dock att göra allt i sin makt för att krypa närmre och så länge möjligheten finns så räknar vi ändå med att Bayern vinner sina fighter framöver. En svacka med tre raka nederlag fick vi se men den typen av formkurva räknar vi inte med att få se igen utan Bayern är fortfarande ett bra fotbollslag såklart, som är överlägsna alla andra lag i den här serien – bortsett från Bayer Leverkusen. 17 vinster av 23 möjliga står de på här inför fredagen och de har dessutom gjort fler mål än Leverkusen, otroliga 63 mål och det innebär i snitt 2.74 mål/match (fler än i fjol så här långt in). Det är grymt imponerande.

Freiburg har däremot även de haft en mäktig målproduktion under de senaste veckorna, ett lag som gjort tre mål i en och samma match, i tre av sina fyra senaste matcher här på hemmaplan. Det är en superfin målproduktion får vi slå fast, de gjorde tre här närmst mot ett defensivt starkt Lens i Europa League, nätade tre gånger om mot Eintracht Frankfurt innan det, satte en balja mot ett riktigt bra Stuttgart och tre innan dess, mot Hoffenheim. Trots alla dessa mål, har det blivit totalt en vinst efter fulltid (EL inräknat här då). Det säger samtidigt en del om deras defensiv. Så därför blir vi även en aning överraskade över det fina värdet som ställs fram här för BLGM – Ja + över 2.5 mål hos ComeOn. Extra mycket så då Bayern är i just ovannämnda slag, de har inte hållit nollan intakt sedan sju matcher tillbaka och släppte bland annat in tre mål här mot Bochum i sin senaste bortafight. Tre insläppta mot Leverkusen innan det och ytterligare två mot Augsburg en bortafight tidigare. Alltså åtta insläppta på deras tre senaste bortamatcher i Bundesliga. Trots det fina 1.86 här alltså. Det måste vi bara utnyttja.

Kubler, Keitel, Lienhart och Schmidt är alla fyra out här för Freiburg vilket innebär att man tvingas till ett byte sett till senast, högerbacken Kubler ut och här lär Ginter ersätta – precis som då i förra helgen. Okej förutsättningar för ett Freiburg där offensiven fortsatt är intakt i alla fall. De defensiva problemen är däremot påtagliga, Lienhart här en nyckelspelare under hösten och just där har Freiburg lidit stort sedan han gick sönder i december månad. Så fortsatt samma Freiburg, dvs starka framåt och svajiga bakåt – talar starkt för målen här i alla fall.

För Bayerns del är de Ligt, Sane, Mazraoui, Boey, Coman och Sarr alla out, den förstnämnda är avstängd och resterande skadade. Bayern tvingas därmed till två byten här sett till senast mot Leipzig, Sane och de Ligt out, och av allt att döma ersätter i alla fall Mathys Tel Sane här.

Med det sagt så har vi alla anledningar att fortsatt tro på att de här båda lagen bjuder till i form av mål, Bayern har som sagt haft problem med defensiven här på slutet och Freiburg har samtidigt sprutat in mål. Vi gillar därför BLGM – Ja + över 2.5 mål mycket till 1.86 x insatsen hos ComeOn. Absolut att vi väntade oss ett något lägre odds här i och med status på Bayern, de har bara hållit nollan intakt en gång sedan den 12 januari och då är vi inne i mars månad här. Gör Freiburg ett, så lär vi få se minst tre mål i den här matchen. Superspel till 1.86.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se