Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lazio - AC Milan


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-01 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.09
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Lazio, tillskillnad från tidigare säsonger här i Serie A, innan 22/23, ett betydligt mer defensivt inriktat gäng under Sarri, det är bara att slå fast att det är så verkligheten ser ut och även siffrorna här talar sitt tydliga språk. Målskillnaden 32-28 innebär att Lazio, i snitt bjuder på 2.31 mål per spelad match och det kan tyckas avskräckande sett till ett överspel, men absolut att vi har anledningar att tro att det kan komma att smälla lite oftare än i vanlig fall när just AC Milan tittar förbi här, och båda lagen någonstans letar efter en bättre form. En livsviktig trea i potten trots allt, och vi räknar med att både Lazio och Milan går för det här på Stadio Olimpico.

Det tänker vi ändå talar för mål här på fredag, även Milans närvaro gör detta då de varit ett av seriens målgladaste gäng när de lirat boll på bortaplan den här säsongen. Milan kliver in här med resultatraden 7-3-3, 29-24 sett till en ”borta”-tabell och här är vi alltså inne på att de kommer att lyckas sätta sin prägel på fredagens fight. För Milan trivs bra med att lira boll på resande fot och gör mycket mål, de har dessutom tappat fem pinnar här i de två senaste omgångarna vilket innebär att de numer bara har Bologna fem poäng under sig i tabellen. Atalanta går även de starkt precis bakom Bologna och Milan behöver därför gärna studsa tillbaka här nu om det inte ska bli allt för nervöst kring en CL-plats när vi längre fram entrar april och maj månad. Förlorar man här, kan mycket väl Bologna infinna sig två poäng bakom. Atalanta fyra. Då har Milan även ett Europa-spel att fokusera på här framöver.

Lazio har även de börjat vackla som sagt, fyra förluster på de åtta senaste matcherna lyder facit och då har de dessutom lite gått ifrån att vara sådär intakta de var under hösten. De har släppt in 11 mål här nu på de 8 senaste och föll även mot Fiorentina här närmst med 2-1. Två insläppta mot Bologna senast på Stadio Olimpico och därför känner vi också att över 2.5 mål är ett superfint spel härifrån till en bit över dubbla degen. För mönstret tycker vi ändå är tydligt, Lazio har totalt sett släppt in få mål den här säsongen, MEN, tittar vi enbart på deras matcher mot lite tuffare motståndare, ja då har Fiorentina som sagt lyckats sätta två på dem, Bologna två, Atalanta tre och Inter även de tre. Alla dessa fighter har gått av stapeln här sedan den 19 januari.

Patric är fortsatt skadad för Lazios del och missar högst troligt spel här i ytterligare en månad framöver, även Rovella är out här med en skada och förväntas vara tillbaka ungefär samtidigt som den förstnämnda. Annars är truppen intakt för Lazio, vilket innebär att man kan forma exakt samma elva som här närmst mot Fiorentina.

För Milans del ser skadeläget bara bättre och bättre ut och just nu har man alltså bara Jovic out här som är avstängd och Pobega som är skadad, annars är alla tillgängliga för spel och vi konstaterar därmed att Piolo högst troligt mönstrar samma manskap som mot Atalanta här senast. En viktig detalj för Milan i den fighten var att Rafael Leão äntligen nätade igen, han senaste ligamål innan det här var alltså i den femte(!) omgången. Då mot Hellas Verona (23 september).

Så en Leao som hittade rätt här senast talar någonstans ändå för ytterligare en balja här och Lazio utgår vi från nätar mot ett Milan som sett otroligt svajiga ut i defensiven, de har åtta insläppta mål på deras tre senaste fighter. 2-1 åt något håll är ett rimligt utfall här och över 2.5 mål klickas därför in till superfina 2.09x insatsen hos speljätten ComeOn! Superspel härifrån Rom under fredagen enligt oss, lite väl högt känner vi i och med hur de här båda lagen faktiskt sett ut här på slutet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se