Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Celta Vigo - Almeria


Spela!
Datum: Fredag 2024-03-01 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: X2
Odds: 2.02
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Almeria är fast i botten av tabellen med 0 vinster efter 26 spelade omgångar. Celta Vigo imponerar däremot inte alls heller och vi ser därför värdet i X2 här.

Celta Vigo har bara tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket med 12 omgångar kvar att spela och läget börjar onekligen bli allvarligt, varje fight är en final för deras del just nu med Cadiz precis under sig men trots det ser vi ingen som helst reaktion eller utveckling hos Celta. Snarare tvärtom så glider de sakta men säkert ner här och frågan är om de verkligen fixar det här till slut. Benitez har det inte alls lätt här i Vigo alltså.

För det hela ser som sagt inte ut att bli bättre, fem förluster på de sju senaste matcherna lyder numer facit för Celta och trots att de ställs mot tabelljumbon här på fredag är vi inte så säkra på att de plockar alla pinnar här. Almeria är bättre än vad tabellen påvisar och har bara plockat poäng i fyra matcher färre än Celta, inga vinster förvisso men man kryssar ofta och här närmst stod man exempelvis emot Atletico Madrid (2-2). Man har lirat kryss i tre raka omgångar nu och ser vi till Expected Points, så har Almeria förtjänat närmre 25 pinnar och det sticker ut, man är det laget i Europa som plockat minst antal poäng sett till vad man skapat och förtjänat enligt siffrorna och sett till en sådan tabell, Expected Points-tabell, så infinner sig Almeria bara två poäng ifrån exempelvis Cadiz.

Det säger en del om Almerias insatser den här säsongen och därför bör de även per automatik ha en god chans här i Vigo på fredag, 2-2 som sagt mot Atletico Madrid här i helgen, och innan det löste man 1-1 mot Granada på bortaplan och så ett kryss mot Athletic Bilbao innan det. Det ska även nämnas att Almeria vann xG-fighten mot Bilbao, även det säger någonting om hur väl Almeria stundtals faktiskt presterar i sina matcher och det tycker vi får värdet på X2 att sticka ut här hos speljätten No Account Bet. Ett otroligt värde som ställs fram här sett till hur de här båda lagen sett ut under de senaste två, tre veckorna, Celta har heller inte vunnit en match sett till xG i La Liga sedan den 3 januari. Sedan dess har de haft ett snitt på under 1.00 i xG i varje enstaka match. Det är otroligt svagt och känslan säger därför att Benitez heller inte blir långvarig här i Celta.

En annan detalj att ta hänsyn till inför fredagens fight är det faktum att Celta Vigo kommer till spel här utan sin stora stjärna, Iago Aspas (5+5 den här säsongen), han är avstängd här och utöver honom missar även Tapia, Ristic och Dotor det här mötet – Williot Swedberg och Rodriguez är båda ett frågetecken och därmed osäkra till spel. Så långt från optimala förutsättningar för Celta här rent truppmässigt, absolut att en Aspas kommer att saknas här. Lagkapten och lagets stora stjärna som sagt, dessutom har han nätat i två raka matcher och gjort poäng i tre raka omgångar här i La Liga. Tungt tapp!

Almeria har samtidigt bara ett avbräck inför fredagen, Radovanovic är fortsatt skadad och missar det här mötet. Det är däremot en lirare som bara har 249 minuter i benen den här säsongen och därför slår vi även fast att Almeria kliver in i fredagens fight med bästa möjliga förutsättningar rent truppmässigt. Såklart en detalj som talar till deras fördel här och detta Celta bör man därför också ha en väldigt god chans att plocka poäng mot. Speciellt efter insatserna mot Atletico Madrid och Athletic Bilbao, otroligt starkt att undvika ett nederlag där och här på fredag kan därför mycket väl deras första vinst inkasseras.

Vi gillar som sagt därför också X2 jättemycket här till 2.02x insatsen hos No Account Bet, det är ett supervärde som bara måste testas då Celta Vigo har tappat poäng i 11 av 13 hemmamatcher så här långt. 1-1? Varför inte 2-1 Almeria?. Vi kör! Stort lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se