Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 2/3


Spela!
Datum: Lördag 2024-03-02 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 9 med 13 miljoner(!) kr i jackpot! Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 15:59.

Stryktipset är tillbaka med en jackpot på 13 miljoner kronor och som om det inte vore nog hittar hela sju matcher från Premier League in på kupongen. En perfekt lördag slår vi fast här och missa absolut inte att det liras boll i FA Cupen här i veckan, Luton, Newcastle, Chelsea, Southampton, Liverpool och bland annat Wolves lirar under tisdagen och onsdagen. Så håll koll på det. Vi kör! Vår analys och vårt spelförslag hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför. Lycka till!

1. Luton – Aston Villa, X2

Aston Villa med fyra mål här närmst mot Forest hemma i en match där Watkins på nytt nätade, Bailey noterades för 1+1 och McGinn för en assist. Luiz ska nämnas med två baljor också och Villa är på rätt spår igen. Flera spelare i bra form och här utgår vi därför från tvåan. Krysset däremot ett tecken att ham ed när Villa lirar borta.

2. Brentford – Chelsea, 2

Lite av veckans drag här från vår sida med spiken på Chelsea då vi kommer att jobba en något lägre procentsats, rimlig är den i och med formen på Brentford här som helt tappat kraft. De har torskat 10 av sina 12 senaste fighter i Premier League och då har även Chelsea en chans såklart. Vi gillar spiken mycket här.

3. Tottenham – Crystal Palace, 1X

Krysset ett fint komplement här i och med tränarbytet och effekten det bytet gav direkt här mot Burnley, det svagaste möjliga motståndet förvisso men absolut att det ger laget kraft och självförtorende. Det är heller inte så att Spurs är en garanti på något sätt, den kombinationen kan mycket väl resultera i en tät fight här. Vi kör 1X.

4. Nottingham – Liverpool, X2

Vi klickar in Liverpool först och främst här givetvis men det är svårt att numer blunda för läget i truppen, otroligt många avbräck och dessutom är det bra lirare som är out. Det kommer till slut att orsaka problem för Klopp i form av ett poängtapp och Nottingham borta, kan mycket väl bli knepigt. Forest har nätat i sju raka matcher här på City Ground – tolv mål på de sju fighterna. Krysset plockas med.

5. Newcastle – Wolverhampton, 1X2

Newcastle i centrum här och det innebär per automatik ett väldigt oklar utfall, vi ser verkligen alla utfall framför oss här när Wolves tittar förbi och landar någonstans i att helgarderingen gör bäst här i match nummer 5. Wolves kan vinna med 3-1. Newcastle kan steppa upp och vinan med 2-0. Eller så slutar det hela 3-3.

6. Everton – West Ham, 1

En fin spik här på Everton till vad som väntas bli runt kanske 55% här? Vi tycker om den trots de uteblivna segrarna för Sean Dyches mannar. West Ham mår inget bra och här bör Everton därför per automatik ha en god chans. Vi testar!

7. Fulham – Brighton, X2

Fulham slog Man United här närmst med 2-1 på Old Trafford och visst öppnar det upp för nya poäng för hemmalaget här, men vi håller Brighton högre och ser läge i att faktiskt gå emot favoriten här. Vi fäller Fulham och kör X2, känns bra här.

8. Birmingham – Southampton, 1 2

Southampton det bättre laget av dessa två men två ordentligt smällar på hemmaplan väcker oro och öppnar upp för Birmingham här, vi gillar därför både ettan och tvåan – utgångstecknet tvåa här däremot.

9. Millwall – Watford, X2

Millwall slog förvisso Southampton här närmst på bortaplan men det var en vill vi hävda engångsförteelse och berodde främst på att Southampton saknade all form av kraft. Bortser vi från den fighten, har Millwall bara plockat ett poäng i Championship sedan den 1 januari. Vi utgår från höger och låser med krysset.

10. Norwich – Sunderland, 1

Norwich är på rätt spår igen efter en svagare period och precis motsatsen råder hos gästerna och Sunderland, vitt spridda skurar här sett till dagsformen alltså och Norwich är därför en favorit att backa. Vi nöjer oss vid ettan, de har vunnit fyra raka matcher här på Carrow Road och gjort tolv mål.

11. Preston – Hull, 1X

Preston fortsatt med i slaget om kvalspel här i Championship och går riktigt fint just nu, slog Coventry här närmst med 3-0 på bortaplan och har nu vunnit fyra av sina fem senaste fighter. Tolv mål dessutom på de fem fighterna. Krysset däremot ett bra komplement, Hull även de starka just nu och obesegrade i fyra raka omgångar.

12. Stoke – Middlesbrough, X2

Stoke går riktigt svagt just nu och sjunker i tabellen likt en sten i vatten, och infinner sig numer under ett nedflyttningsstreck. Sex förluster lyder facit på de sju senaste omgångarna här i Championship och addera därtill att den enda poängkällan under den här perioden är QPR hemma. Att utgå från höger här är därför en no-brainer då Stoke har den högre procentsatsen.

13. Swansea – Blackburn, 1

En skakig spik men hur många tecken som helst har vi heller inte utan vi väljer att lita på Swanseas här som såg bra ut i den senaste omgången. Förhoppningsvis kan de plocka en andra raka här på lördag när ett formsvagt Blackburn tittar förbi – ett bortasvagt Blackburn dessutom med 9 förluster av 17 möjliga här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se