Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-29 21:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: Atletico Madrid till final
Odds: 4.25
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stor fördel Athletic Bilbao här i och med vinsten i Madrid i början på februari månad, vi vill dock inte stänga dörren för Simeones gubbar, var bättre i Madrid och förtjänade mer. Supervärde på de här dessutom.

Ett stundtals överlägset Atletico Madrid här i det första mötet den 7 februari men trots det blev man alltså nollade och föll på hemmaplan med 1-0 till slut. Ett tungt nederlag och en rejäl uppförsbacke därför inför torsdagens retur när spel nu väntar på San Mames.

Och här hemma är Athletic Bilbao som bekant superstarka, de har vunnit 10 av 13 möjliga ligafighter här och har en målskillnad som lyder 34-14. Siffror som någonstans talar sitt tydliga språk, de slog även ut Barcelona i en kvartsfinal efter att ha besegrat de här hemma med 4-2 efter förlängning. Så att favoritskapet ligger till vänster här är ingen större överraskning, utan det är ett väntat sådant och det finns det fog för också. Så är det.

Vi tycker däremot det favoritskapet är lite väl stort och ser därför även främst värdet till höger här, miljöombyte här nu från La Liga och Atletico var trots allt det bättre laget senast. De hade ett bollinnehav på runt 70% hemma i Madrid och hade 20 avslut mot mål, mot Bilbaos 9. De förtjänade i alla fall en balja eller två och Bilbao avgjorde dessutom det mötet via en straff. Vi ser därför inte en Atletico-vinst som en omöjlighet här, utan allt talar för att vi kommer att få se en ny tät tillställning och mycket talar då för att Atletico är med under alla 90 minuter. Ett mål räcker för förlängning här och det ska absolut vara möjligt för Atletico att göra, Bilbao släppte trots allt in tre mål mot Real Betis här i helgen och föll till slut med 3-1, deras första nederlag på lång tid och deras positiva rytm kan därför ha fått sig ett slag nu. Så fortsatt en öppen semifinal vill vi påstå där vi absolut inte stänger dörren för Simeones Atletico Madrid. Vi får inte glömma att de är det enda laget under 23/24 som faktiskt har besegrat Real Madrid, en 3-1-vinst och 4-2-vinst och så har man även ett kryss mot dem på Santiago Bernabeu. Så de har uppenbarligen en förmåga att steppa upp och därför bör de även här kunna göra det.

Ander Herrera missar definitivt det här mötet för Bilbaos del och så har vi frågetecken på Berchiche här och även Iñigo Lekue. Det återstår att se ifall de hinner tillbaka här, men högst troligt inte alltså, enligt Mundo Deportivo.

Atletico Madrids kommer samtidigt till spel utan Lemar och Gimenez men resterande lirare är tillgängliga för spel här vilket innebär att vi kommer att få se bästa möjliga Atletico på banan. En förutsättning såklart, när man ska fälla detta hemmastarka Bilbao på San Mames.

Så en stor uppgift här men absolut att den är möjlig och till 4.25x insatsen för Atletico att ta sig till en final är därför spännande. Vi gillar det värdet mycket, Atletico har en förmåga att sätta sin prägel på matcher och pressen här ligger ändå främst till vänster då alla nu förväntar sig att Bilbao bara ska lösa det här. Även det kan vara lite tacksamt för Simeones gubbar. Bilbao har dessutom Barca som väntar redan här på söndag och med en tuff 90-minutare i ryggen mot Betis från helgen, så kan mycket väl nederlaget komma här mot Atletico. Tufft spelschema nu och man har trots allt tappat en del poäng här på slutet, fyra vinster har man samlat på sig på de åtta senaste fighterna och 4.25x är därför, ännu en gång väldigt bra. Värt en liten slant här hos speljätten No Account Bet och så jobbar vi eventuellt in reken här när torsdag blir fredag vid 00:00! Kan bli en riktigt härlig retur det här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se