Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Mallorca


Spela!
Datum: Tisdag 2024-02-27 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Totalt antal mål för Mallorca – över 0.5
Odds: 2.06
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Sociedad har bara vunnit en av sina sju senaste matcher inför tisdagens retur i Copa del Rey-semin. Svajig defensiv här senast dessutom. Chansen stor för Mallorca att nå final.

Mallorca har inte lirat en Copa del Rey-final ungefär sedan 20 år tillbaka nu och frågan är om möjligheten kommer att bli lika fin inom de närmsta 20 åren som den är här på tisdag, till att faktiskt avancera vidare och spela en final i april månad. De har som sagt med sig 0-0 här in i returen på tisdag och även fastän motståndet är bra, så är det ett formsvagt motstånd som agerar värd här och ett gäng som alltså sammanlagt bara vunnit 10 ligafighter under 23/24. 10 av 26 möjliga.

Real Sociedad har tydligt tagit ett steg tillbaka i utvecklingen sett till fjolårets säsong och de har kämpat väldigt hårt för varje mål de gjort den här säsongen, 35 mål på 26 matcher har det blivit och väldigt många oavgjorda resultat, nästan flest i La Liga så här när vi strax kliver in i mars månad och det bekräftar tydligt deras oförmåga att vinna täta fighter.

Där tror vi Mallorca mycket väl kan hota, så länge det står 0-0 är de med här och även vid 1-0 Sociedad är de endast ett mål ifrån en förlängning och då lär de lira med en stor uppoffring och vilja. Ett mål bör de därför kunna hänga här, det är känslan så här på förhand och extra stark är den efter att ha bevittnat Sociedad här senast i helgen, deras defensiv var otrolig svajig och här under de senaste veckorna så har man alltså bortsett från att ha problem i offensiven, även börjat läcka lite bakåt – ett baklängesmål numer i fyra raka fighter inför tisdagen. Tre här närmst mot Villarreal på hemmaplan.

Real Sociedad kliver in i det här returmötet med Odriozola, Merquelanz, Munoz och Fernandez out skadade och Elustondo och Oyarzabal är båda ett frågetecken här och därmed osäkra till spel.

För Mallorcas del är Pablo Maffeo out här med en skada, men det är även det enda registrerade avbräcket hos gästerna och det innebär att vi kommer att få se bästa möjliga Mallorca här på tisdag. Ett lag vars offensiv består av Vedat Muriqi och den mannen känner vi alla till, han är den liraren som ska göra det för Mallorca om det ska bli en finalplats och någonting säger oss att han mycket väl kan komma att steppa fram här. Ständigt ett hot den här mannen och extra viktig blir han här mot ett fysiskt Sociedad-försvar. Fem fullträffar det hunnit bli för honom den här säsongen.

Med det sagt så talar allt för att vi kommer att få se en tight fight här på tisdagkvällen, Sociedad är klar favorit och underspelet står runt 1.60 här hos alla spelbolag. Det säger en del. 0-0 senast, och det här är i vanliga fall två målsnåla gäng. Men ett returmöte i en semifinal tenderar att kunna bryta mönster och gör Sociedad 1-0 kommer Mallorca att bli desperata och gå för det. Det eventuella scenariot, och ett överlag skakigt Sociedad-försvar här under de senaste veckorna får Mallorca över 0.5 mål i matchen att bli intressant här hos No Account Bet till 2.06x insatsen. Muriqi löser!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se