Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Girona - Rayo Vallecano


Spela!
Datum: Måndag 2024-02-26 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.02
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sju insläppta mål här på de två senaste matcherna för Girona och tre raka poängtapp lyder numer även facit för överraskningslaget som eventuellt sakta återvänder till verkligheten nu. Barca har klivit om de i tabellen för första gången nu och den har Girona fortsatt i sina egna händer men det säger fortsatt en del här när vi strax kliver in i mars månad.

Därför är det också hög tid att bevisa sig för Girona här på måndag, vi är dock inne på att de kommer att göra just det då motståndet är ett annat än i de två senaste omgångarna här på måndag. Rayo hemma, en betydligt enklare uppgift i och med status på Rayo just nu, de är ett av de svagaste lagen i La Liga just nu med blott två poäng på de sex senaste omgångarna. Girona? De ställdes mot ett jättebra Athletic Bilbao här närmst på bortaplan och i omgången innan det var det Real Madrid som stod för motståndet. På Santiago Bernabeu. De två kanske tuffaste uppgifterna i La Liga just nu trots allt och därför ska vi också vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av de två matcherna. Varningsklockarna ringer inte riktigt än, det är först vid en förlust eller ett poängtapp här på måndag de kommer att göra det i vår värld.

Och här hemma vet vi dessutom att Girona trivs som fisken i vattnet, de har bara torskat en match här och det mot Real Madrid den 30 september. Bortser vi från det nederlaget har de alltså 9 vinster och 2 kryss och dessutom gjort hela 30 mål, vilket nästan är ett snitt på 3.00 mål/match. Otroliga siffror, därför bör de även ha en god chans här mot Rayo Vallecano när de nu dessutom återvänder hem till Estadi Montilivi efter att ha lirat två raka bortafighter.

Girona kliver in i måndagens fight utan Blind men har resterande lirare tillgängliga för spel här, det får vi slå fast är finfina förutsättningar för hemmalaget, även fastän Blind såklart är ett avbräck. En viktig kugge i detta Girona men absolut att man här hemma mot ett så pass formsvagt Rayo bör fixa det ändå.

Rayo får samtidigt klara sig utan sin kanske viktigaste spelare i Isi Palazon som är avstängd här, tre mål och en assist har det blivit för spanjoren så här långt i La Liga och det innebär att han är lagets andra bästa poängspelare den här säsongen. Såklart säger även den detaljen någonting om Rayos säsong, att blott 4 poäng på 25 omgångar ger en andraplats i en poängliga. Det är direkt svagt.

Så ett ganska så ofarligt Rayo här sett till offensiven, det motståndet räknar vi med att Girona besegrar relativt tryggt här hemma när de nu återvänder hem igen. 30 mål på 12 matcher på Estadi Montilivi trots allt och Girona (-1 asian handicap) gillar vi därför supermycket till 2.02x insatsen hos No Account Bet. Allt över 2.00 måste bara testas här, insatsen tillbaka vid en uddamålsseger innebär linan och det är ett superspel till 2.02x.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se