Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Sevilla


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-25 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.09
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid storfavorit här såklart i och med Sevillas tuffa säsong, men ett Ramos-mål står skrivet i sten och Real kan därför få det tufft.

Tuffaste möjliga uppgift som väntar här för gästerna Sevilla när man ställs mot tabellettan Real Madrid och ett Real som bara förlorat en enstaka fight den här säsongen. Noll förluster här på Santiago Bernabeu dessutom, och samtidigt tio vinster av tolv möjliga. Därför förväntar sig heller ingen att Sevilla ska dra det längsta strået här, men Real Madrids skadeläge är en faktor som kan ställa till det för hemmalaget, man har avstängningar i laget också och därför bör Sevilla ändå stå emot relativt bra i alla fall.

Sevilla ska nämnas är obesegrade i fyra raka omgångar här i La Liga just nu, för första gången under 23/24. Så en något positivare period här på slutet där man bland annat besegrat Atletico Madrid och Rayo Vallecano borta och kryssat mot Osasuna och Valencia. Absolut en fin period för laget som även ger de tro till att det är möjligt med en pinne här på söndag, defensiven klart bättre här under de senaste veckorna och så har man även fått tillbaka En-Nesyri som man saknat jättemycket under afrikanska mästerskapen. Så det finns detaljer som talar för att Sevilla kan göra match av det här.

Över 90 minuter ser vi dock inte Sevilla stå där som vinnare, det är trots allt otroligt svårt att få med sig poäng från Santiago Bernabeu och oavsett elva Ancelotti formar, så finns kvalité på varenda position. Sen är det så med Real nu för tiden att det främst är kollektivet här som är just deras stora styrka, de tappar alltid tron på sig själva och även fastän det står 0-0 på resultattavlan med 20 minuter kvar att spela och de är det sämre laget, så känner de sig aldrig stressade och har hela tiden tron uppe. Det är ständigt en faktor man måste ta hänsyn till när Real Madrid spelar fotboll. Även den här gången.

Real Madrid får klara sig utan Carvajal och Camavinga här som båda är avstängda på söndag och Joselu, Rudiger, Bellingham, Alaba, Militao och Courtois är alla skadade, så här finns ett par avbräck och absolut att man tappar lite kraft i och med detta. Däremot förväntas Bellingham och Rudiger vara tillbaka mot Valencia redan nästa vecka och Joselu bör kunna finnas med i en trupp mot Leipzig.

För Sevillas del är definitivt Lamela, Ocampos, Agoumé och Marcao out här samtidigt som man har mängder av frågetecken i truppen. Oklar status just nu på Acuna, Kouassi, Diaz, Gudelj och Lukebakio som alla riskerar att missa söndagens fight.

Så vi har att göra med avbräck i båda läger, ett Sevilla som alltså riskerar att kliva in här med fyra försvarsspelare out och därför räknar vi också med att Real vinner den här matchen till slut. Oavsett avbräck eller inte så är Real en befogad favorit såklart och de ser alltid på något sätt till att vinna matcher. Det känns betryggande. Så ettan plockar vi med i ett kombinationsspel tillsammans med under 3.5 mål i matchen, känns mycket bra så här på förhand då Real Madrid har ligans bästa försvar samtidigt som Sevilla bara blivit mer och mer solida bakåt för varje vecka som passerat. De höll nollan intakt här närmst och har självförtroendet intakt, vi räknar därför med att vi kanske har 0-0 på resultattavlan en bra bit in här. 1-0 Real Madrid eller 2-0. Då har vi även råd med ett Ramos-mål här. Kombinationsspelet hittar ni till 2.09x insatsen hos speljätten ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se