Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - Hoffenheim


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-25 17:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1 (-1.25 asina handicap)
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Hoffenheim har inte vunnit en fight på bortaplan i Bundesliga sedan i oktober månad. Dortmund har samtidigt växlat upp. Skillnaden stor här.

Dortmund är numer obesegrade i 10 raka matcher med alla tävlingar inräknade och Terzic Dortmund har verkligen börjat få ordning på saker och ting, fin match här närmst mot PSV och en fight man till och med borde ha vunnit då PSV tilldömdes en mycket tveksam straff, men trots 1-1 har man halva foten inne i en kvartsfinal i Champions League och vi räknar med att de löser det till slut. Dortmund är som allra starkast här hemma med superfina siffror den här säsongen, sju vinster av elva möjliga i Bundesliga och då ska vi komma ihåg att deras höst var direkt blek. En höst som även kantades av mängder av skador och när det numer ser bra ut på den fronten så har Dortmund även i linje med det naturligt börjat plocka trepoängare

Det finns dock inget utrymme för Dortmund till att slappna av, Leipzig på en femteplats infinner sig bara ett poäng bakom Dortmund här inför omgång 23, tabelltrean Stuttgart har samtidigt växlat upp igen och det betyder egentligen bara en sak, Dortmund måste fortsätta vinna om Champions League-spel ska bli verklighet nästa säsong.

Vi bör därför rimligt också kunna utgå från att det inte är något fel på motivationen här hos hemmalaget, dessutom lirade de mot PSV i tisdags och lirar nu här på en söndag, vilket trots allt bör betyda att energidepåerna är intakt. De detaljer i kombination med Hoffenheims svaga period här på slutet talar för att Dortmund vinner det här mötet relativ tryggt. Hoffenheim med blott ett poäng på bortaplan på de fem senaste matcherna, siffror som får en investering i Dortmund att kännas ännu bättre här såklart.

Dortmund som sagt betydligt mer välmående här nu sett till skadeläget med endast fem avbräck inför söndagens fight, Bamba, Kobel, Sule, Haller och Nmecha är alla out här och det får ses som ett bra läge i truppen i och med hur det sett ut tidigare. Terzic kan forma en stark elva och en elva som ska besegra detta Hoffenheim här hemma i 8 av 10 fall.

För Hoffenheims del är Nsoki out med en avstängning, en av tre gubbar i en backlinje och även viktige Prömel missar det här mötet och Skov, Akpoguma och John är även de skadade. Sen har Hoffenheim ytterligare ett par avbräck men det är lirare som knappt satt något större avtryck den här säsongen, däremot ska det nämnas att de var tänkta att göra det och bredden i det här laget har fått sig ett ordentligt slag i och med det här läget i truppen. 10 gubbar uppsatta på en skadelista mer exakt.

Åtta raka poängtapp är dessutom facit för detta Hoffenheim inför söndagen och det är bara att slå fast att de förlorat fart, en bra höst stod de för men de har inte riktigt orkat hålla uppe den under våren och i och med alla avbräck här så ser vi de inte stå emot ett formstarkt Dortmund på Signal Iduna Park. Sedan Hoffenheim vann en match på resande fot var i oktober månad, sedan dess har det blivit blott två poäng här alltså.

Dortmund (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – gillar vi därför jättemycket till exakt dubbla degen hos ComeOn. Dortmund gjorde tre mål senast här på Signal Iduna Park och mäktade med samma antal mål i matchen innan också. Så supervärde i vår värld då Hoffenheim släppt in 11 mål på deras 4 senaste bortamatcher. 2-0 eller 3-1.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se