Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - Sheffield United


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-25 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Wolves med en supertung bortavinst över Spurs här senast, Sheffield föll samtidigt mot Brighton med 5-0. Lite där står de här lagen idag.

Wolves har minst sagt varit solida här under de senaste veckorna och har egentligen bara vid ett enstaka tillfälle bjudit på en sämre insats där de inte varit nära poäng, sedan i december månad. Många matcher och poäng i princip i varje, förutom två och vi litar därför också på detta Wolves, som överlag gjort en jättefin säsong tycker vi. Ingen hade räknat med att de skulle vara så här bra i alla fall inför 23/24 och det är därför bara att lyfta på hatten för O'Neil.

Därför bör rimligtvis även här Wolves ha en god chans att vinna, ligans sämsta kommer på besök i Sheffield United och det är ett historiskt dåligt gäng i Premier League dessutom. De har inte alls gjort mycket rätt den här säsongen och defensiven är direkt pinsam, Sheffield har släppt in 65 mål på 25 matcher och även här ser man alltså ut att bli historiska, dvs att släppa in flest mål under en Premier League-säsong. Man har goda chanser att slå det bottenrekordet som det ser ut just nu.

Vi kan därför inte se Sheffield plocka poäng här på söndag, de har förlorat 9 av 12 matcher på bortaplan den här säsongen och gör färre mål än 1.00 i snitt per match. Ett drömmotstånd för alla lag i Premier League och här kommer även ett spelskickligt och offensivt starkt Wolves kunna fokusera på det man är bäst, att göra mål. De har en fin målproduktion den här säsongen och har gjort mycket mål under de senaste veckorna, 11 mål på deras 5 senaste och vi bör rimligtvis därför även kunna utgå från att man åtminstone gör två här på söndag.

Rent truppmässigt är det bara att konstatera att Wolves mår jättebra och de kliver alltså in här med endast ett avbräck, förvisso ett tungt sådant i Cuncha men absolut att man bör kunna både skapa målchanser och göra mål mot seriens sämsta defensiv ändå. Vi är därför heller inte allt för oroliga över Cuncha out utan man har Hwang Hee-Chan här som mäktat med 10 mål och 3 assist, man har även en formstark Neto som står på nio assist och även en Sarabia som gör en del poäng. De kommer att få sina chanser här på söndag.

För Sheffield Uniteds del ser skadeläget betydligt mörkare ut får vi slå fast, Lowe, Norrington-Davies, Basham, Egan, Holgate, Jebbison och Baldock missar samtliga det här mötet och Ben Brereton Díaz och Archer är båda osäkra till spel. Så ett sargat bortalag som uppenbarligen har det tufft på alla sätt och vis. Vi räknar därför inte med att något mirakel sker den här söndagen utan väljer Wolves sida och vi gör det även på asianmarknaden. Absolut inte för optimistiskt att tro att Wolves vinner med två mål.

Wolves (-1.25 asian handicap) gillar vi jättemycket här till 1.98x insatsen hos No Account Bet, en härlig försäkring här i halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger och den sitter i alla fall med all säkerhet. Det är känslan så här på förhand i alla fall. Vi säger 2-0 Wolves här på Molineux Ground.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se