Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brighton - Everton


Spela!
Datum: Lördag 2024-02-24 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1
Odds: 1.89
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Brighton på en sjundeplats i tabellen här där de via en vinst här senast klev om Newcastle i tabellen och numer har sex poäng upp till Man United på en sjätteplats, samt med ytterligare tre pinnar upp till Spurs. Till Villa och fjärdeplatsen har Brighton totalt 11 poäng och det får nog därför även bli Europa League som Brighton får ställa in siktet på här framöver.

Och vi ger Brighton en god chans att knipa en sådan tabellplacering den här säsongen, de har förvisso varit ojämna under säsongens gång men absolut att vi måste ge de godkänt när de efter 25 spelade omgångar med deras förutsättningar placerar sig på en sjundeplats. De är med, och skadeläget börjar se lite bättre ut nu i alla fall och listan består inte längre av tio avbräck, utan ungefär fem och det är ett steg i rätt riktning i alla fall och en detalj som bör kunna tala för något jämnare insatser framöver.

Kvalitén vet vi finns där hos De Zerbis Brighton och det är ofta man faktiskt gör väldigt mycket bra och vinner med marginal, här närmst slog man Sheffield med 5-0 på bortaplan och har även en 4-1-vinst över Palace här i sin senaste fight på Falmer Stadium. Svaga motståndare får vi väl konstatera ändå men man gör mycket mål och det är alltid positivt. Rimligtvis bör man därför här hemma kunna slå Everton känner vi, man kan ställa fram samma elva som senast mot Sheffield och där hittade många lirare rätt, Welbeck nätade, Adingra likaså när han noterades för två mål och viktigt även att Buonanotte fick hamna å målprotokollet. Även Mitoma stod för bra 76 minuter innan Fati hoppade in och känslan säger därför att detta är ett Brighton i harmoni. Everton med åtta raka poängtapp i PL utgår vi därför får problem här.

Brighton får klara sig utan March (559 minuter), Hinshelwood (871 minuter), Pedro (1392), Enciso (69 minuter) och Milner (779 minuter) här, samtliga fem skadade men det får vi slå fast är okej förutsättningar, visst Pedro out tär på Brighton och man saknar sin bästa målskytt, men här finns en Ferguson, Adingra, Gross och Welbeck. Lirare som ofta steppar fram och som gör sina poäng.

För Evertons del är fortsatt Danjuma och Alli out och högst troligt även Andre Gomes, men Mykolenko och Coleman ser ut att hinna tillbaka här. Sägs vara spelredo till 75% i alla fall.

Så hyfsade förutsättningar för detta Everton med men där vi trots det inte riktigt ser de plocka poäng här, visst har de sett till totalen varit bra borta och är som bekant även bättre än vad tabellen påvisar, men absolut att man är inne i en av sina sämsta perioder just nu. Man radar upp poängtapp och misslyckades även med att slå ett Palace urslag på Goodison Park här närmst, den kanske där och då enklaste uppgiften i PL efter Sheffield United. Inte alls positivt. Brighton med 5-0 i ryggen ska per automatik därför ha en jättechans här hemma. Vi klickar in det raka spelet till 1.89x insatsen hos No Account Bet och säger 2-1 Brighton. Bra med allt över 1.85 här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se