Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Newcastle


Spela!
Datum: Lördag 2024-02-24 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.62
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Arsenal kliver in i lördagens fight med ett nederlag i ryggen från veckans Champions League, kan det spöka lite här inför Newcastle? Kanske. Klurigt motstånd väntar dessutom.

Ett Newcastle som entrar Emirates Stadium obesegrade i fyra raka omgångar här i PL och visst är det ett något läskigt motstånd för Arsenal här som behöver vinna i jakten på ett ligaguld. Dessutom ett Arsenal som bekant föll här närmst i onsdags mot Porto i Champions League och vi tänker därför att även Newcastle bör kunna orsaka en del problem för Artetas mannar.

Det är absolut en knepig uppgift det här för Arsenal, Newcastle har gjort hela tolv mål på sina fyra senaste matcher i seriespelet och som faktiskt inte har allt för mycket att förlora här. Alla förväntar sig att Arsenal ska vinna den här matchen relativt enkelt och det är en tacksam ingång för Newcastle, de är i harmoni här nu efter att ha radat upp poäng och räknar vi med FA Cupen är de faktiskt obesegrade sedan den 13 januari – då föll man mot Man City. Så två förluster under 2024, mot City och Liverpool och det är relativt bra ändå.

Vi gillar därför även ett målspel härifrån Emirates Stadium, hemmalaget i kanonform här i Premier League och i slutändan bör de även stå där som segrar då de helt enkelt är bättre, lirar hemma och inte har alls lika många avbräck som Newcastle, men att gästerna i alla fall hamnar i målprotokollet bör vi ändå kunna utgå från. Oavsett hur fin defensiv Arsenal faktiskt har. De har trots allt släppt in minst ett mål i 11 av sina 15 senaste matcher sett till alla tävlingar och har då hållit nollan intakt mot bland annat Burnley, West Ham och Crystal Palace. Samtliga tre lag urslag och som haft stora problem här under de senaste veckorna. Newcastle bättre än alla dem.

Timber vet vi fortsatt är out för Arsenal och blir detta ett litet tag till, ungefär den 20 april förväntas han vara tillbaka. Partey däremot kan komma att finnas med i en trupp här på lördag, han är nu på väg tillbaka och sägs i alla fall garanterat finnas med i nästa fight. Viktigt för Arsenal här inför slutspurten. Jesus ett frågetecken här, men Zinchenko och Tomiyasu missar definitivt det här mötet.

För Newcastles del missar med all säkerhet Tonali, Wilson, Joelinton, Pope, Anderson och Targett den här matchen men Schar är tillbaka och redo till 100% här. Även Willock och Aleksander Isak sägs ha en jättegod chans att hinna tillbaka och den sistnämnda hoppas vi verkligen på att få se här, en detalj som starkt hade talar för ett Newcastle-mål på Emirates trots allt. Oavsett en Isak eller inte, så mår som sagt Newcastle-offensiven bra, man gör mål och har hittat en fin rytm där med bland annat Gordon som sett jättebra ut. 8+5 står engelsmannen numer på här i PL. Fina siffror!

Med det sagt så gillar vi alltså Arsenal & BLGM – Ja här till mycket fina 2.62x insatsen hos Bethard, supervärde säger vi och tippar slutresultatet 3-1 på Emirates Stadium. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se