Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Villarreal


Spela!
Datum: Fredag 2024-02-23 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: X2
Odds: 2.12
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Jämnt möte är att vänta på Reale Arena när ett svårslaget Villarreal tittar förbi här. Obesegrade i fem raka omgångar och Sociedad vinner inte alls många fighter.

Real Sociedad infinner sig en bra bit efter Athletic Bilbao och Atletico Madrid här i La Liga-tabellen och Champions League-spel kommer det därför inte att bli nästa säsong, vågar vi alltså påstå redan nu. De lirar kvar i Champions League här och lirar åttondelsfinal mot PSG, men via den vägen når man helt enkelt inte CL och Atletico som just nu har fjärdeplatsen intakt, har hela 11 poäng ner till detta Sociedad.

Så en något sämre säsong får vi konstatera från Alguacils Sociedad och deras stora problem har varit just att de haft svårt med att vinna matcher, i fjol såg man till att avgöra fighterna innan klockan slog 90 och man vann otroligt många matcher med just uddamålet. Den här säsongen har dessa matcher slutat kryss istället och den oförmågan öppnar onekligen upp för Villarreal i det här mötet. Sociedad har alltså bara vunnit 10 av 25 ligamatcher och har krysset, tillsammans med vinsten som sina vanligaste utfall här i La Liga.

Villarreal som inte förlorat en match sedan den 13 januari tycker vi per automatik därför bör ha en god chans här, de har tagit sig i kragen under Marcelino och lyckats stabilisera i alla fall defensiven. Absolut att man fortsatt har mycket att jobba på och att vinna matcher är en av de detaljerna, men just defensiven här som bara sett bättre och bättre ut, tycker vi gör dubbelchansen (X2) intressant här mot ett Sociedad som har det jobbigt framåt. Supervärde till höger här trots allt.

Real Sociedad kliver in i fredagens fight utan Kubo, Traore, Becker, Odriozola, Tierney, Merquelanz, Munoz och Fernandez, som om det inte vore nog är både Oyarzabal och Elustondo osäkra till spel och det är bara att konstatera att man kommer att lida stort här utan alla dessa namn. Listan har varit relativ lång under hela säsongen vilket även varit en av anledningarna till att man gått trögare här under 23/24, men just Kubo out och eventuell Oyarzabal tror vi orsakar stora problem för Sociedad på fredag. De har ju redan haft det svårt med att göra mål och saknar då eventuellt sina bästa två offensiva lirare – Sociedad hade inför Mallorca här senast blivit nollade i fem raka matcher.

Villarreal kommer även de till spel här utan en anfallare i Sorloth men här finns uppbackning i en Moreno, Guedes och bland annat Morales. Just här behöver vi därför inte vara för oroliga. Utöver Sorloth saknas även Baena, Terrats, Foyth och Denis Suarez. Den förstnämnda där ett tungt avbräck men resterande inte så mycket.

Villarreal att plocka poäng på nytt här är bara ett rimligt utfall säger vi och till det här värdet som No Account Bet ställer fram här – det bästa på marknaden just nu – måste vi bara testa dubbelchansen. Enligt spelbolagen har Villarreal en 47-procentig chans att plocka poäng här, vi säger att den procentsatsen åtminstone borde lyda 55%. Vi klickar in X2 till 2.12x degen. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se