Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sporting CP - Young Boys


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-22 21:00
Land: Portugal
Liga: Europa League
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sporting Lissabon i otroligt bra slag just nu och kliver även in här i torsdagens fight med en 3-1-vinst i ryggen från Schweiz. Steget större även här i Lissabon.

Det är en minst sagt otrolig säsong Sporting Lissabon håller på att genomföra den här säsongen och ännu har de alltså inte tappat ett enda poäng i ligasammanhang på hemmaplan. 11 vinster av 11 möjliga är facit och målskillnaden den lyder 37-7(!), vilket även det bara är galet. Säger allt om hur starka man faktiskt är här hemma på José Alvalade och vi bör därför rimligtvis även kunna utgå från att man slår Young Boys på nytt här.

För det är alltså inte enbart i ligaspelet som Sporting Lissabon tuffat på (tabelletta där med resultatraden 18-1-2), de har totalt sett under 23/24 inkasserat 14 av 15 möjliga vinster här hemma och gjort 47 mål, så trots en 3-1-vinst i ryggen med sig här utgår vi från att man bara kör. Ledningen är så pass trygg och man är så pass mycket bättre här så vi har väldigt svårt att se att man ska försvara sig till avancemanget härifrån. Utan det är snarare så att matchbilden kommer att passa de fint när Young Boys behöver jaga mål och därifrån kommer man att straffa dem.

3-1 borta i Schweiz talar även sitt tydliga språk, Young Boys hade i den matchen en xG-siffra som löd 0.49 och det säger mycket, de lyckades inte alls att komma nära Sporting och här borta blir uppgiften trots allt bara större. Dessutom har Young Boys haft otroligt stora problem på bortaplan sett till deras tabellplacering i den inhemska serien, de agerar tabelletta och är bäst men har trots detta bara lyckats vinna fem av tolv möjliga matcher på resande fot. På hemmaplan har de vunnit tio av tolv möjliga och ännu inte förlorat. Så ett klassiskt hemmalag det här och därför ser vi de heller inte stå emot här i Lissabon, de är alldeles för dåliga bakåt för att klara den här uppgiften i vår värld, de har i princip alltid en xG-siffra över 1.00 emot sig när det vankas matcher mot svagt motstånd i den inhemska serien och då snittar alltså Sporting över 3.00 mål/match här hemma. Vi räknar därför med att Viktor Gyökeres hänger minst en balja här och i sin tur leder sitt Sporting till en trygg vinst på torsdag. 2-0 eller 3-1.

Sporting Lissabons coach Amorim förväntas forma exakt samma elva som här senast i förra veckan och bara det är en tydlig signal såklart om att de tar Europa League på största möjliga allvar. Lämnar inget till slumpen utan kommer att vilja sätta spiken i kistan här direkt i och med vilken form de är inne. Bara St. Juste och Paulinho är out här skadade, den förstnämnda med enbart 107 minuter den här säsongen och längst upp i banan går Gyökeres före en Paulinho ändå. Så bästa möjliga Sporting-elva här.

Young Boys kommer samtidigt till spel här utan sin ordinarie mittback och kapten, Camara som fick syna det röda kortet i förra veckan, ett på alla sätt och vis tungt tapp här för gästerna och en detalj som får just asianmarknaden att bli extra intressant här inför. Benito, Imeri och Ugrinic saknas även de här, alla skadade.

Sporting (-1.5 asian handicap) till exakt dubbla degen (2-0 eller 3-1) tycker vi är ett supervärde här hos No Account Bet, det just nu högsta oddset på marknaden där Betsson exempelvis betalar oss 1.90 för samma spel. Vi kör på det här och jobbar minst två Sporting-mål – Sporting har gjort 22(!!) mål på sina 4 senaste hemmamatcher. Bara en detalj! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se