Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

FC Porto - Arsenal


Spela!
Datum: Onsdag 2024-02-21 21:00
Land: Portugal
Liga: Champions League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.96
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En tätare åttondelsfinal än vad många vill få det till, vi räknar med att Porto står upp bra mot Artetas Arsenal – bjuder upp till kamp över 180 minuter.

Porto som bekant ett rutinerat fotbollslag i dessa sammanhang när vi entrar en åttondelsfinal i Champions League och det ska såklart inte underskattas när man entrar onsdagens möte mot Arsenal. De har varit här många gånger och prenumerar nästintill på en åttondelsfinal i CL (lirade slutspel i fjol och tog sig vidare till en kvartsfinal så sent som under 20/21), Arsenal däremot har inte lirat CL-slutspel på väldigt många år och trots en fantastisk form här under de senaste veckorna, så bör därför Arsenal kunna uppleva lite problem i det här dubbelmötet.

Vi tänker att Arsenal i alla fall inte avgör det hela redan här på onsdag utan att det hela lever inför returmötet om tre veckor. Arsenal är såklart det bättre laget och det går till och med att argumentera för att de tillsammans med Man City och Real Madrid ska vara favoriter, men Portos förmåga här är som bekant stor och formen dessutom bra här inför och vi tänker därför också att de kommer att såra Arsenal i form av minst ett mål här på Estádio do Dragão.

Målspelet här är därför spännande hos No Account Bet tycker vi, BLGM – Ja känns som ett väldigt troligt utfall på Estadio do Dragao. Arsenal må ha en superstabil defensiv och är dessutom det laget i PL som släppt in minst mål (22 stycken på 25 matcher), men ett CL-slutspel är någonting annat och såklart kan det komma att träda in nya typer av känslor hos spelarna när det väl vankas en fight av den här digniteten. Absolut ett troligt scenario i vår värld, vi har fått se många riktigt bra fotbollslag ryka i en åttondel på grund av utebliven erfarenhet och det vore därför inte en jätteskräll om det inledningsvis inte gick Arsenals väg det här. En helt annan typ av matchbild här alltså än den på Turf Moor i lördags eller på London Stadium helgen innan.

Otroligt positiva förutsättningar här för Porto rent truppmässigt får vi konstatera då de alltså bara har Marcano out, han har dessutom varit borta med en långtidsskada sedan den 15 september och totalt sett bara genomfört 369 minuter den här säsongen. Så det är därför bara att slå fast att Porto kliver in här med bästa möjliga förutsättningar, helt avgörande såklart när man ska försöka sig på att besegra Arsenal.

Arsenal har samtidigt definitivt Timber out här men Emile Smith Rowe var som bekant tillbaka i helgen och eventuellt hinner även Jesus, Zinchenko, Tomiyasu och Fabio Vieira tillbaka här. Partey närmar sig även han en comeback snabbt nu. Så med det sagt, ett Arsenal i jättebra slag, både rent formmässigt och numer även truppmässigt och det är en förutsättning såklart om de ska vara med och slåss om ett PL-guld och samtidigt ta sig långt här i CL.

Porto 1, Arsenal 2 säger vi här i Portugal under onsdagen och klickar in BLGM – Ja till mycket trevliga 1.96x insatsen hos No Account Bet, Porto mäktade med 15 mål på 6 gruppspelsmatcher i CL under hösten och har ett målsnitt som lyder 2.00 mål/match här hemma med Liga Portugal och CL inräknat. En betryggande siffra.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se