Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Barcelona


Spela!
Datum: Onsdag 2024-02-21 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 2.05
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Barcelona en klar favorit här över 180 minuter men deras defensiv väcker stor oro, målen bör kunna ramla in åt båda håll här i Neapel. Underhållningsgaranti!

Napoli tog sig enkelt vidare till åttondelsfinalen här i Champions League efter att ha landat in på tio pinnar med Real Madrid framför sig och Braga och Union Berlin bakom sig och det får vi väl ändå slå fast, trots alla problem, var ett väldigt väntat utfall. Union Berlin kanske med ännu större problem här under hösten trots allt och Braga är helt enkelt ett sämre gäng – inget Benfica eller Porto direkt i dessa sammanhang.

I Serie A går det dock desto tyngre för Napoli får vi konstatera, ett stort misslyckande så här långt efter att ha vunnit serien i fjol och vi hittar de alltså först på en niondeplats i tabellen med blott 10 vinster på 24 omgångar. Det är heller inte så att de börjat se bättre och bättre ut här på slutet, utan trampar fortsatt vatten och är dåliga helt enkelt. De har bara vunnit en av sina fem senaste matcher inför onsdagen och kommer närmst från ett 1-1-resultat mot Genoa på hemmaplan. Det säger det mesta om status på Napoli men mål kan de göra och visst bör de tända till en aning här när nu självaste Barca tittar förbi och det är dags för en åttondelsfinal i Champions League? Det tror vi, de ställs dessutom mot ett lag som även de haft stora problem under 23/24 och kliver därför in med tron intakt om att det är möjligt att nå en kvartsfinal. Det bör kunna ge de lite extra energi här.

För Barca vet vi som sagt har haft stora problem med sin defensiv, de har bara hållit nollan intakt vid två tillfällen sedan den 3 december och det innebär att de alltså släppt in minst ett mål i 15 av sina 17 senaste matcher. Tre insläppta mot Granada i sin senaste hemmafight exempelvis, även Celta gjorde mål på dem här senast och Villarreal noterades för fem. Bilbao slog Barca med 4-2 och ett målsnålt Betis nätade två gånger om på Barca – samtliga dessa nämnda fighter har Barca spelat sedan den 21 januari. Ett mönster som talar sitt tydliga språk och som bara bekräftar att Barca har mycket allvarliga problem i defensiven, det här vet Napoli om och vi tänker därför också att de kommer att köra här hemma i Neapel. Ny tränare vid rodret dessutom vilket lär ge laget lite mer energi, Mazzarri out och Calzona in här efter poängtappet mot Genoa. Underhållningsgaranti här därför och målen per automatik en superinvestering.

En detalj som är otroligt viktig för Napoli här inför onsdagens fight är det faktum att Osimhen är tillbaka nu igen efter att ha lirat afrikanska mästerskapen, det talar både för ett bättre Napoli men även för att vi helt enkelt får se mål från deras sida. Man är ett helt annat lag med honom på banan, ett lag som tar för sig betydligt mer och som spelar med ett större självförtroende. Osimhen tillbaka innebär dessutom att Calzona har en fullt frisk trupp att jobba med.

För Barcelonas del saknas fortsatt Balde, Gavi, Alonso, Roberto och Torres, men Felix kan komma att hinna tillbaka här, och det är viktigt. Den klassen behövs i Barca-offensiven.

Så även för Barca får vi slå fast positiva förutsättningar ändå och otroligt viktigt är det även att Lewandowski har hittat målformen, polacken har nu gjort fyra mål på de tre senaste fighterna och att ha honom i den formen är helt avgörande för Barca här i CL. Kan mycket väl visa sig vara avgörande över 180 minuter mot Napoli. Så en Lewy i bra form och en Osimhen som är tillbaka för Napoli, det gör över 2.5 mål & BLGM – Ja till ett kanonspel härifrån till 2.05x insatsen. Ett spel som suttit i åtta av Barcas nio senaste fighter. 2-1 åt något håll här? 2-2? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se