Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Vallecano - Real Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-18 14:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 1.66
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Tillräckligt bra värde här på Real Madrid för att ett rakt spel ska vara intressant. Besegrar ett formsvagt Rayo tryggt.

Det blev till slut en tuff, tuff fight mot Leipzig borta i Tyskland och segern satt onekligen långt inne får vi slå fast då Leipzig kanske till och med var det bättre laget i matchen. De skapade otroligt mycket målchanser och det var väl egentligen Lunin som faktiskt var anledningen till att Real kom undan med alla tre poäng. Här på söndag däremot räknar vi med en annan typ av match, en match Real har genomfört många gånger den här säsongen där de helt enkelt kontrollerar det hela, och till slut vinner tryggt.

För så stor är skillnaden ändå här, Rayo inne i en jättetuff period just nu med fem förluster på de sex senaste matcherna och noll vinster, de vann senast i La Liga den 2 januari och glider allt närmre ett nedflyttningsstreck. Number bara sex pinnar ner till Cadiz på en 18:e plats.

Och det som sticker ut med Rayo den här säsongen är det faktum att de har bättre siffror på bortaplan, än hemma i Vallecas. För ser vi till hemmatabellen här i La Liga så är det bara ett lag, den överlägsna tabelljumbon Almeria som är sämre än Rayo den här säsongen, Rayo har tappat poäng i tio av elva möjliga matcher här hemma och de släpper dessutom i snitt in nästan 2.00 mål/match. Vi är trots allt en bra bit in på säsongen nu och det går därför inte att argumentera för att det är tillfälligt, utan de har uppenbara problem med att vinna matcher här och det måste vi ta hänsyn till såklart när Real Madrid tittar förbi på söndag.

Positivt för Rayo Vallecano här sett till skadeläget får vi slå fast då de bara har ett frågetecken i truppen så här inför, Diego Mendez är osäker till spel här men annars är alla andra tillgängliga. Så eventuellt en fullt frisk trupp att jobba med här för Inigo Perez.

För Real Madrids del ser det lite annorlunda ut som bekant, Bellingham är fortsatt out med en skada och även Rudiger, Alaba, Militao och Courtois missar det här mötet på grund av samma anledning. Mendy är avstängd och missar även han lördagens drabbning. Vi lär därför få se samma elva som mot Leipzig, men med Fran Garcia in istället för Mendy här. En okej elva får vi väl ändå slå fast, men i alla fall en elva som bara ska slå ett jätteformsvagt Rayo.

Det finns så pass mycket kvalité i den här Real-truppen och den vet vi dessutom är jättebred, Modric in här eventuellt och man tappar inte sådär jättemycket kvalité. Real har även trivs bra på bortaplan med nio vinster av tolv möjliga och därför tycker vi även 1.66x degen för det raka spelet på gästerna är jättebra. Tillräckligt högt odds för att det ska väcka intresse – och fungerar fint i en dubbel. Vi får heller inte glömma att Real bara har fem pinnar ner till Girona, det gäller att fortsätta vinna matcher här framöver så att de inte närmar sig. Dessutom väntar vila efter det här mötet, en hel vecka utan match. Så här gör de jobbet och tar sedan en ledig dag under måndagen. Vi säger 2-1 Real Madrid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se