Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brentford - Liverpool


Spela!
Datum: Lördag 2024-02-17 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.75
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Ett fullt utvilat Liverpool som entrar lördagens drabbning här på Brentford Community Stadium och rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att de har en ny solid insats i sig, vi räknar med det i alla fall då deras Europa League-äventyr fortsätter först längre fram då de som bekant inte lirar i det här playoff-stadiet i slutspelet, utan kliver direkt in i åttondelsfinalerna.

Och formen är god i hemmalägret här inför, det vet vi, Liverpool har bara förlorat mot Arsenal i PL sedan den 30 september 2023 och vunnit fem av sina sex senaste fighter här i seriespelet. Så de flyger fram just nu och toppar även som bekant tabellen, men där City alltså har en match mindre spelad och därför har förstaplatsen i sina egna händer. Därför är det också bara en vinst som gäller här på Brentford Community Stadium för Liverpools del, varje fight är en final och den inställningen har vi fått se mycket av här på slutet, det får vi ändå slå fast.

Så en trepoängare räknar vi ändå med att Liverpool löser här, det vore annorlunda om de hade lirat CL i veckan mot ett tufft motstånd, men nu, med en ”enkel” match i ryggen från förra helgen mot Burnley på Anfield, och vila i sex dagar, så räknar vi med att de gör jobbet. Luton hemma i nästa omgång dessutom, så det är verkligen ett lag som mår riktigt bra och har väl med tid på sig till att förbereda sig här. Då ska helt enkelt inte ett Brentford räcka till över 90 minuter. Däremot är vi samtidigt inne på att de i alla fall kan störa Liverpool en aning, Brentford har numer Toney tillbaka och gör överlag mycket mål, mer exakt har de alltså gjort mål i nio(!) raka matcher här inför och dessutom hängt tio baljor på deras fem senaste. Tillräckligt övertygande för att ett målspel även ska bli intressant här.

Rico Henry, Mbeumo, Hickey, Schade och Dasilva missar alla fem definitivt det här mötet för Brentfords del men positivt här är att både Wissa och Onyeka är tillbaka. Båda har som bekant lirat i afrikanska där Wissa lirade om tredjepriset med sitt Kongo och Onyeka final med sitt Nigeria. Den förstnämnda där, Wissa, superbra och väldigt nyttig för Brentford under hösten. Så en rejäl förstärkning här.

Liverpool kommer samtidigt till spel utan Matip, Szoboszlai, Thiago, Alexander-Arnold och Bajcetic, och sen har man frågetecken här i Salah och Bradley, Salah är tillbaka i träning med laget men ännu lite oklart om han kommer att spela här på lördag eller inte. Högst troligt inte alltså. Med Bradley lite samma sak, han får den tiden han behöver efter det sorgliga som hänt och det återstår än att se när han är tillbaka på banan. Ska nämnas även att Liverpool får tillbaka Konate här från avstängning. Sen utgår vi även från att Becker och Gomez är med, de har varit sjuka här i veckan men ska vara tillbaka här.

Med det sagt så är det helt okej förutsättningar här för Liverpool ändå, visst är det inte optimalt men absolut att man kan ställa fram ett jättestarkt lag och då ska man bara besegra ett Brentford som förlorat 12 av 23 ligamatcher den här säsongen. Vi väljer därför också Liverpools sida men klickar även in BLGM – Ja här till mycket fina 2.75x insatsen hos No Account Bet, Brentford har gjort 34 mål den här säsongen och det är mycket mål för ett lag som infinner sig först på en 14:e plats i tabellen, säger allt. Vi nämnde dessutom deras förmåga att göra mål här lite tidigare i inlägget, de är en målgaranti och har gjort mål i 11 av sina 12 senaste fighter. 2.75! Supertrevligt odds, minst sagt. 3-1 eller 2-1 Liverpool.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se